Antena Căutare

TRAGEDIA DIN SPANIA: Omul care a deraiat pe drumul vietii. Mecanicul de locomotiva a fost arestat

Mecanicul de locomotiva, care a provocat tragedia din Spania, a recunoscut ca circula cu 190 de kilometri la ora intr-o curba cu viteza limitata la 80. A fost arestat, in aceasta seara, potrivit abc.es

Internat in spital si aflat in custodia politiei, mecanicul de locomotiva va fi audiat de autoritati, incepand de vineri. Barbatul de 52 de ani avea o experienta de 30 ani in domeniu, conform El Pais.

In momentul impactului, Francisco Jose Garzon a spus: "Trebuia sa circul cu 80 de kilometri la ora si am 190. Am deraiat, ce fac, ce ma fac? Suntem oameni. Sper sa nu fie morti pe care sa-i am pe constiinta". Si cutia neagra a trenului a confirmat ca viteza era de 190 de kilometri la ora, potrivit lavozdegalicia.es.

Joi dimineata, profilul de Facebook al mecanicului de locomotiva a fost dezactivat. Cu toate acestea, aparea o poza, din 2012, in care barbatul arata prietenilor virtuali ca circula cu o viteza de 200 de kilometri la ora, la limita pentru a fi amendat.

In urma tragediei, si-au pierdut viata 80 de persoane si peste 140 sunt ranite. Pana acum, au fost identificati 67 dintre decedati.

Foto: elpais.com

Gafa uriasa a premierului Rajoy, dupa accidentul feroviar din Spania! A transmis condoleante victimelor cutremurului din... Spaniolii isi plang mortii! Trei zile de doliu national, dupa tragedia feroviara in care au murit 80 de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x