Antena Căutare

TRAGIC! Cântăreața Sia diagnosticată cu o boală neurologică rar întâlnită! Cum se manifestă această maladie

Cântăreaţa Sia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară, sindromul Ehlers Danlos, şi că suferă de dureri cronice, dar spune că a vrut să facă public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane bolnave, potrivit contactmusic.com.

O maladie neurologică rară îi încearcă greu viața cântăreței Sia care a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers Danlos. Aceasta a anunțat că suferă de dureri cronice, dar spune că a vrut să facă public acest lucru pentru a încuraja şi alte persoane bolnave, potrivit contactmusic.com.

Sia a declarat în repetate rânduri că s-a chinuit de-a lungul timpului cu dependența de medicamente pe care le combina cu alcool. Medicamentele se luau doar cu prescripție medicală și cel mai probabil i-au afectat foarte mult starea de sănătate.

Cântăreața a concertat în București în august 2016 când a ridicat în picioare zeci de mii de oameni cu melodii celebre, precum: „Chandelier” și „Elastic Heart”.

Artista în vârstă de 43 de ani a scris într-un mesaj publicat pe Twitter: „Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”.

Sindromul Ehlers-Danlos afectează unul la 2.500 - 5.000 de indivizi și este cauzat de un defect în structura, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacţionează cu colagenul. Ca urmare, apar modificări în ţesutul conjunctiv; fragilitatea pielii şi instabilitatea articulară sunt rezultatul cantităţii reduse ori calităţii defectuoase a colagenului, scrie Mediafax.

Artista a apărut mereu în public cu o coafură care în general nu-i dezvăluie chipul care e afectat de boală.

Trump afirmă că a decis să retragă trupele din nordul Siriei pentru că vrea să-i lase pe turci şi kurzi ”să rezolve situ... ONU ”se pregăteşte de ceea ce este mai rău” în privinţa unei ofensive turce în Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x