Antena Căutare

Triunghi amoros: Francois Hollande, intre sotie si amanta

Presedintele Frantei se afla in plin razboi. Un razboi pe care il poarta, de aproape 10 ani, doua femei: actuala partenera de viata si fosta iubita. O carte despre rivalitatea dintre ele a aparut recent in Franta. Si este plina de picanterii.

Primele zvonuri despre apropierea lui Francois Hollande de actuala partenera, jurnalista Valerie Trierweiler, au aparut in 2003, a aflat autorul cartii intitulate "Fosta". “Segolene Royale a auzit zvonurile, se spunea ca Francois Hollande are o amanta, asa ca s-a intalnit cu Valerie, o convoaca si ii spune: Esti pe cale sa faci o mare prostie, esti amanta lui Francois Hollande" - atunci a inceput razboiul dintre cele doua femei. Segolene a incercat inclusiv sa convinga redactia revistei unde lucra Valerie sa o dea afara. Ar fi stat de vorba si cu sotul jurnalistei. In zadar.

Doi ani mai tarziu, legatura devine evidenta, Francois Hollande si Valerie Treiweiler cad unul in bratele celuilalt. Asta in timp ce Segolene Royale si Francois Hollande pozau in cuplul ideal. Nu se putea altfel - Segolene candida la presedintia Frantei. A pierdut alegerile si, la scurt timp, si-a pierdut si partenerul cu care avea patru copii. Iar acum are un dusman feroce in persoana Primei Doamne a Frantei.

Rafuiala lor il pune in dificultate pe presedinte. Cel mai delicat moment a fost cel in care Valerie si-a declarat public sustinerea pentru un politician aflat in competitie directa cu Segolene Royale. Iar presedintele a trebuit sa comenteze incidentul.

Rivalitatea are urmari si asupra vietii politice. Se pare ca Segolene Royale nu a primit un portofoliu ministerial in noul Guvern al Frantei tocmai din cauza lui Trierweiler.

foto: Intact Images

Iranul si Coreea de Nord au semnat un tratat de cooperare "impotriva inamicilor comuni"... Testamentul unui cardinal naste controverse: "Biserica Catolica a ramas in urma cu 200 de ani"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x