Antena Căutare

Trotinetele electrice, interzise! Amendă colosală și chiar închisoare pentru cei care vor mai circula cu ele în această țară!

Circulația cu trotinetele electrice pe trotuare a fost interzisă în Singapore, începând de luni, 4 noiembrie 2019, după ce numărul accidentelor în care au fost implicate acestea a crescut îngrijorător de mult. Sancțiunile pentru cei care vor încălca regula sunt extrem de dure. 

Până la 31 decembrie, cei care vor mai fi prinși deplasându-se cu trotinete electrice pe trotuare vor primi doar avertismente.

Însă, de la 1 ianuarie, cei care vor mai circula cu trotinete electrice pe trotuare vor risca să primească amenzi de aproape 1.500 de dolari sau să fie condamnați la până la trei luni de închisoare.

Această decizie după ce, în luna septembrie, o femeie în vârstă de 65 de ani a murit într-un incident ce a implicat o trotinetă electric. Femeia, care se plimba cu bicicleta, s-a ciocnit cu o persoană care se deplasa cu o trotinetă electrică. A murit la câteva zile în urma incidentului, într-un spital, din cauza unei leziuni pe care a suferit-o la creier.

În Singapore, trotinetele electrice nu au voie să circule nici pe șosele.

Este posibil ca alte vehicule similare cu trotinetele electrice, precum hoverboard-urile și biciletele electrice să fie, de asemenea, interzise pe trotuare.

Singapore nu este singura țară care a interzis trotinetele electrice pe trotuare. Franța a luat o măsură similară în vară, dar a impus amenzi mult mai mici, de aproximativ 150 de dolari. O măsură similar a fost luată în Japonia.

Faptele bune se plătesc! Un taximetrist a fost amendat, după ce a ajutat o femeie cu dizabilități! Cum se apără poliția.... Moartea MISTERIOASĂ a unui român din Italia ridică semne de întrebare! A ieșit dintr-un bar și s-a prăvălit, mort, la pă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x