Căutare Live

Turcia se pregateste de razboi cu Siria

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a facut apel la poporul sau se pregateasca pentru un posibil razboi cu invecinata Sirie, daca va fi necesar, a relatat luni agentia de stat de stiri Anatolia.

EPA / Intact Images

"Trebuie sa fii gata de razboi in orice moment, daca va fi necesar. Daca nu esti gata, nu esti stat si nu poti fi o natiune. Statul care nu e pregatit de razboi in orice moment nu e deplin dezvoltat. Turcia trebuie sa fie gata de razboi, orice ar fi", a declarat Erdogan intr-un discurs rostit duminica.

Tensiunile intense dintre Turcia si Siria continua, aceasta din urma lovind iar pe teritoriul Turciei, in a cincea zi de la incidentul de la 3 octombrie, când mortiere siriene au lovit in orasul de granita Akcakale din Turcia, in provincia Sanliurfa, lasând in urma cinci morti si 13 raniti. Turcia a ripostat agresiunii siriene cu tiruri de artilerie. Nu s-au raportat victime in partea siriana, in afara de o persoana ranita.

UPDATE! Violente la Atena, in timpul vizitei cancelarului german Angela Merkel... UPDATE! Serge Haroche si David J. Wineland au castigat premiul Nobel pentru fizica...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri