Antena Căutare

Articole despre recep tayyip erdogan

Trump şi Erdogan îndeamnă la un armistiţiu în Siria şi Libia

Trump şi Erdogan îndeamnă la un armistiţiu în Siria şi Libia

Preşedinţii american Donald Trump şi turc Recep Tayyip Erdogan au convenit, într-o convorbire telefonică, asupra ”importanţei” ca ţări în conflict ca Siria şi Libia ”să adere la un armistiţiu” în această perioadă de criză sanitară mondială, a anunţat Casa Albă, relatează AFP.

Miercuri, 01.04.2020, 10:52

Putin şi Erdogan salută o ”scădere a tensiunilor” în Idleb, anunţă Kremlinul

Preşedinţii rus Vladimir Putin şi turc Recep Tayyip Erdogan şi-au exprimat ”satisfacţia” faţă de o ”scădere a tensiunilor” în regiunea siriană Idleb, în urma unui armistiţiu negociat săptămâna trecută, a anunţat joi Moscova, relatează AFP:

Joi, 12.03.2020, 17:46

Erdogan, escortat de o cameră termică menită să verifice febra celor cu care se întâlnește

Recep Tayyip Erdogan a apărut miercuri în Parlament, la Ankara, flancat de un asistent echipat cu o cameră termică, însărcinat să verifice ca persoanele care se întâlnesc cu preşedintele turc să nu aibă febră, unul dintre simptomele contaminării cu noul coronavirus, relatează Reuters.

Miercuri, 11.03.2020, 17:49
Macron şi Merkel, poate şi Johnson, la Istanbul la 17 martie, pentru a discuta despre migraţie cu Erdogan

Macron şi Merkel, poate şi Johnson, la Istanbul la 17 martie, pentru a discuta despre migraţie cu Erdogan

Cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele francez Emmanuel Macron urmează să efectueze o vizită, la 17 martie, la Istanbul, în vederea unor negocieri cu privire la migranţii din Siria cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, a anunţat şeful statului turc, adăugând că şeful Guvernului britanic Boris Johnson ar putea să ia de asemenea parte la summit, relatează AFP.

Marti, 10.03.2020, 15:15

Erdogan, îndemnat de UE să respecte acordul migraţiei din 2016, cere ”susţinerea concretă” a NATO

Liderii Uniunii Europene au îndemnat Ankara să respecte prevederile acordului vizând îndepărtarea migranţilor de frontierele europene în cadrul unei discuţii ”sincere” cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a venit la Bruxelles să le ceară spirijinul, relatează AFP.

Marti, 10.03.2020, 11:52

Putin şi Erdogan încearcă să potolească tensiunile în Siria, unde planează ameniţarea unui război direct între Rusia şi Turcia

Recep Tayyip Erdogan se află la Moscova joi, unde discută cu Vladimir Putin în vederea găsirii unei soluţii care să calmeze tensiunile în Siria, unde ameninţarea unui conflict direct între Rusia şi Turcia nu este complet îndepărtată, reltează AFP.

Joi, 05.03.2020, 15:08
Ambasadorii UE sunt indignaţi de tentativa de ”şantaj” a preşedintelui turc Erdogan prin intermediul migranţilor

Ambasadorii UE sunt indignaţi de tentativa de ”şantaj” a preşedintelui turc Erdogan prin intermediul migranţilor

Ambasadorii Uniunii Europene şi-au exprimat indignarea în această săptămână faţă de ceea ce consideră a fi o tentativă a preşedintelui turc Tayyip Erdogan de a şantaja Europa prin permiterea migranţilor să ajungă la graniţa cu Grecia, au declarat surse diplomatice citate de Reuters.

Miercuri, 04.03.2020, 07:11

Damascul îl cataloghează drept ”desprins de realitate” pe Erdogan care ameninţă să atace regimul ”oriunde” în Siria şi reiterează un ultimatum în vederea retragerii unor trupe siriene din Idleb până la sfârşitul lui martie

Damascul l-a acuzat miercuri pe preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan de faptul că este ”desprins de realitate”, după ce şeful statului turc a ameninţat cu atacuri ”oriunde” vizând regimul sirian, într-un context de tesniuni fără precedent între cele două ţări vecine, relatează AFP.

Miercuri, 12.02.2020, 17:31

”Ierusalimul nu este de vânzare”, îl avertizează Erdogan pe Trump

Preşedintele turc RecepTayyip Erdogan avertizează că Ierusalimul ”nu este de vânzare”, referindu-se la planul de pace în Orientul Mijlociu prezentat de omologul său american Donald Trump, relatează AFP.

Vineri, 31.01.2020, 10:32

”Nu există o soluţie militară în Libia”, reiterează Erdogan la Alger, într-un turneu african

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan apreciză că criza din Libia nu poate fi rezolvată prin ”mijloace militare”, în urma unei întâlniri cu omologul său algerian Abdelmadjid Tebboune, a cărui ţară vrea să joace un rol de mediator în acest război civil, relatează AFP.

Luni, 27.01.2020, 11:10

Erdogan anunţă că trimite trupe în Libia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat joi trimiterea unor trupe în Libia, în susţinerea forţelor Guvernului de Unitate Naţională (GNA) al lui Fayez al-Saraj împottiva forţelor mareşalului Khalifa Haftar, cel mai puternic om din estul Libiei, relatează Reuters.

Joi, 16.01.2020, 15:02

Erdogan şi Conte vor un armistiţiu ”durabil” în Libia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi premierul italian Giuseppe Conte au îndemnat luni, la Ankara, la un armistiţiu ”durabil” în Libia, unde beligeranţii respectă de duminică un armistiţiu care urmează să conducă la un acord negociat la Moscova, relatează AFP.

Luni, 13.01.2020, 17:12

Erdogan şi Putin inaugurează gazoductul TurkStream care alimentează Turcia şi Europa cu gaze naturale ruseşti

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi omologul său rus Vladimir Putin au inaugurat miercuri gazoductul TurkStream, care simbolizează apropierea lor şi care va transporta în Turcia şi în Europa gaze naturale extrase din Rusia, relatează AFP.

Miercuri, 08.01.2020, 16:43
Erdogan: Turcia şi Libia ar putea colabora cu companii internaţionale pentru explorarea de hidrocarburi în estul Mediteranei

Erdogan: Turcia şi Libia ar putea colabora cu companii internaţionale pentru explorarea de hidrocarburi în estul Mediteranei

Turcia şi Libia ar putea colabora cu companii internaţionale pentru explorarea de petrol şi gaze în estul Mediteranei, a declarat duminică preşedintele turc Tayyip Erdogan, în urma unui acord între Ankara şi Tripoli referitor la graniţele maritime, transmite Reuters.

Luni, 06.01.2020, 08:03
Erdogan: Unităţi militare turceşti au pornit spre Libia pentru susţinerea guvernului de la Tripoli

Erdogan: Unităţi militare turceşti au pornit spre Libia pentru susţinerea guvernului de la Tripoli

Unităţi militare turceşti au pornit spre Libia pentru a susţine guvernul de uniune naţională de la Tripoli, care este recunoscut la nivel internaţional, a afirmat duminică preşedintele Turciei, Tayyip Erdogan, într-un interviu acordat CNN Turk.

Luni, 06.01.2020, 07:05
Erdogan trimite în Parlament o moţiune în vederea autorizării desfăşurării de militari turci în Libia

Erdogan trimite în Parlament o moţiune în vederea autorizării desfăşurării de militari turci în Libia

Preşedinţia turcă a trimis luni la examinare în Parlament o moţiune care autortizează desfăşurarea de militari turci în Libia în susţinerea Guvernului de Uniune Naţională de la Tripoli, aliatul Ankarei, vizat de o ofensivă a mareşalului Kahlifa Haftar, puternicul rival al GNA, relatează AFP.

Luni, 30.12.2019, 17:49

Parlamentul turc se pronunţă în ianuarie prin vot asupra trimiterii de trupe combatante în Libia, anunţă Erdogan

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat joi că Parlamentul urmează să examineze în ianuarie o moţiune care autorizează trimiterea unor trupe în Libia în susţinerea Guvernului de Uniune Naţională (GNA) împotriva forţelor celui mai puternic om din estul Libiei Khalifa Haftar, relatează AFP.

Joi, 26.12.2019, 13:11
Erdogan: Turcia nu mai poate primi un nou val de migranţi din Siria, Europa va suporta impactul

Erdogan: Turcia nu mai poate primi un nou val de migranţi din Siria, Europa va suporta impactul

Turcia nu mai poate primi un nou val de migranţi din Siria, a afirmat duminică preşedintele turc Tayyip Erdogan, avertizând că ţările europene vor suporta impactul unui astfel de flux dacă violenţele din nord-vestul Siriei nu vor fi oprite, transmite Reuters.

Luni, 23.12.2019, 08:44

Aproximativ 50.000 de sirieni de la Idleb se refugiază în Turcia, anunţă Erdogan la summitul liderilor ţărilor musulmane din Malaysia

Aproximativ 50.000 de persoane fug din provincia siriană Idleb în Turcia, a anunţat joi preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, denunţând lipsa solidarităţii altor ţări musulmane, mai înclinate, în opinia sa, să se mobilizeze atunci când este vorba despre trimiterea de armament, relatează Reuters.

Joi, 19.12.2019, 16:59

Preşedintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi avertizează cu privire la orice veleitate de ”controlare” a Libiei în urma unei întâlniri între preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi şeful GNA libian Fayez al-Sarraj

Preşedintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi a denunţat marţi orice veleitate de controlare a Libiei vecine, la două zile după o întâlnire între preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi şeful Guvernului de Uniune Naţională (GNA) Fayez al-Sarraj, relatează AFP.

Marti, 17.12.2019, 17:48
Erdogan: Turcia ar putea închide baza aeriană de la Incirlik, ca reacţie la ameninţările americane

Erdogan: Turcia ar putea închide baza aeriană de la Incirlik, ca reacţie la ameninţările americane

Turcia ar putea închide baza aeriană de la Incirlik, unde se află focoase nucleare americane, ca reacţie la ameninţările cu sancţiuni ale Statelor Unite şi a unei rezoluţii a Senatului SUA care recunoaşte ca genocid asasinarea în masă a armenilor de acum un secol, a declarat duminică preşedintele turc Tayyip Erdogan, transmite Reuters.

Luni, 16.12.2019, 07:15

Erdogan consideră ”inacceptabile” declaraţiile lui Macron cu privire la ”moartea cerebrală” a NATO

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan consideră ”inacceptabile” declaraţiile despre NATO ale omologului său francez Emmanuel Macron, care a apreciat că Alianţa Nord-Atlantică se află în stare de ”moarte cerebrală” şi a deplâns atitudinea Turciei în Siria, relatează AFP.

Joi, 14.11.2019, 10:51
Trump şi Erdogan nu şi-au rezolvat conflictele, în pofida unei întâlniri ”minunate”

Trump şi Erdogan nu şi-au rezolvat conflictele, în pofida unei întâlniri ”minunate”

Preşedintele american Donald Trump l-a presat miercuri pe preşedintele turc Tayyip Erdogan să renunţe la achiziţia unui sistem de apărare anti-rachete rusesc, care este ”o problemă foarte gravă” în relaţiile bilaterale, chiar dacă a descris întâlnirea dintre ei ca fiind ”minunată”, relatează Reuters.

Joi, 14.11.2019, 09:45

Washingtonul nu şi-a respectat deplin angajamentele cu privire la retragerea forţelor kurde în Siria, acuză Erdogan înaintea unei vizite în SUA

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat Statele Unite de faptul că nu-şi îndeplinesc deplin angajamentele cu privire la retragerea forţelor kurde în Siria, înainte de a pleca la Washington, unde urmează să fie primit de către Donald Trump, relatează AFP.

Marti, 12.11.2019, 14:16
Erdogan ameninţă, la Budapesta, alături de Viktor Orban, să ”deschidă porţile” refugiaţilor sirieni către Europa

Erdogan ameninţă, la Budapesta, alături de Viktor Orban, să ”deschidă porţile” refugiaţilor sirieni către Europa

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a ameninţat joi, într-o vizită în Ungaria, să ”deschidă porţile” către Europa refugiaţilor sirieni instalaţi în Turcia, relatează AFP.

Joi, 07.11.2019, 17:48
Erdogan acuză UEFA de atitudine discrimintorie faţă de Turcia

Erdogan acuză UEFA de atitudine discrimintorie faţă de Turcia

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan acuză UEFA de atitudine discriminatorie faţă de Turcia, după ce forul european a deschis o procedură disciplinară în urma salutului militar făcut de fotbaliştii echipei naţionale, informează lefigaro.

Joi, 07.11.2019, 11:50

Patrulele comune ruso-turce în Siria urmează să înceapă vineri, anunţă Erdogan

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat miercuri că patrule comune turco-ruse urmează să fie desfăşurate începând de vineri în zona de frontieră din Siria, în urma retragerii forţelor kurde, relatează AFP.

Miercuri, 30.10.2019, 13:55

Erdogan dă în judecată revista franceză Le Point care-l cataloghează drept ”eradicator” al kurzilor din Siria pe prima pagină

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a depus plângere în justiţia turcă, vineri, împotriva directorului săptămânalului francez Le Point care, pe prima pagină a ultimului număr, îl cataloghează drept ”eradicator” al kurzilor din Siria, relatează AFP.

Vineri, 25.10.2019, 15:08

Erdogan ameninţă că va relua ”cu o hotărâre şi mai mare” ofensiva în Siria în cazul în care 1.200-1.300 de kurzi nu se retrag până marţi seara

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a ameninţat marţi că ofensiva în nordul Siriei va fi reluată ”cu o hotărâre şi mai mare”, în cazul în care forţele kurde nu se retrag înainte de ora 19.00 GMT (22.00. ora României), relatează AFP.

Marti, 22.10.2019, 12:43
Hillary Clinton ironizează scrisoarea trimisă de Trump lui Erdogan în ziua lansării ofensivei turce în Siria împotriva kurzilor

Hillary Clinton ironizează scrisoarea trimisă de Trump lui Erdogan în ziua lansării ofensivei turce în Siria împotriva kurzilor

Hillary Clinton a postat pe Twitter o scrisoare parodică - i-ar fi scris, oare, John Fitzgerald Kennedy (JFK) lui Nichita Hruşciov, în timpul crizei rachetelor din 1962, ”nu fi nesimţit, da? Retrage-ţi rachetele din Cuba”? - prin care ironizează mesajul trimis recent de Donald Trump lui Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP.

Luni, 21.10.2019, 11:26

Erdogan îndeamnă forţele kurde să se dezarmeze şi să retragă din nordul Siriei, refuză să se întâlnească cu Pence şi Pompeo şi refuză orice armistiţiu

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a somat miercuri forţele kurde să depună armele şi să se retragă din nordul Siriei, respingând astfel îndemnul la un armistiţiu al preşedintelui american Donald Trump, care şi-a trimis în Turcia vicepreşedintele, Mike Pence, cu scopul de a-i smulge un acord, relatează AFP.

Miercuri, 16.10.2019, 16:36

Ofensiva turcă în Siria va continua ”până la atingerea obiectivelor”, anunţă Erdogan; două milioane de refugiaţi sirieni urmează să fie trimişi în ”zona de securitate”

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat marţi că ofensiva turcă în nordul Siriei continuă ”până la atingerea obiectivelor” acesteia, în pofida îndemnurilor Washingtonului de a-i pune capăt, relatează AFP.

Marti, 15.10.2019, 15:11

Ankara îi va împiedica pe combatanţii Statului Islamic să plece din nord-estul Siriei, scrie Erdogan într-un editorial WSJ

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan afirmă într-un editorial publicat marţi că Turcia îi va împiedica pe combatanţii din Statul Islamic (SI) să plece din nord-estul Siriei, unde armata turcă se află în ofensivă împotriva forţelor kurde, relatează AFP.

Marti, 15.10.2019, 13:25
Baschetbalistul Enes Kanter, cunoscut pentru criticile la adresa lui Erdogan: Primesc ameninţări cu moartea în fiecare zi; Libertatea nu este liberă

Baschetbalistul Enes Kanter, cunoscut pentru criticile la adresa lui Erdogan: Primesc ameninţări cu moartea în fiecare zi; Libertatea nu este liberă

Pivotul turc al echipei Portland Trail Blazers, Enes Kanter, cunoscut pentru criticile acide la adresa preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, a scris, marţi, pe Facebook, că primeşte ameninţări cu moartea în fiecare zi, subliniind că nu şi-a văzut familia de cinci ani şi că s-a încercat răpirea lui în timp ce se afla în Indonezia.

Marti, 15.10.2019, 08:23

Erdogan anunţă începutul Operaţiunii ”Izvorul Păcii” împotriva kurzilor în nordul Siriei

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunţat miercuri pe Twitter începutul unei noi operaţiuni militare împotriva miliţiei kurde Unităţile Protecţiei Poporului (YPG), oaia neagră a Ankarei, susţinută însă de către ţări occidentale, relatează AFP.

Miercuri, 09.10.2019, 16:30
Liderii Turciei, Rusiei şi Iranului se întâlnesc luni pentru a asigura un armistiţiu durabil în nord-vestul Siriei

Liderii Turciei, Rusiei şi Iranului se întâlnesc luni pentru a asigura un armistiţiu durabil în nord-vestul Siriei

Liderii Turciei, Rusiei şi Iranului se întâlnesc luni pentru a încerca să asigure un armistiţiu durabil în nord-vestul Siriei, în urma atacurilor guvernului sirian, care riscă să agraveze conflictele regionale şi să declanşeze un nou val de migranţi către Turcia, transmite Reuters.

Luni, 16.09.2019, 06:45
Un fost vicepremier al lui Erdogan, Ahmet Davutoglu, demisionează din AKP şi anunţă că urmează să înfiinţeze o formaţiune politică rivală

Un fost vicepremier al lui Erdogan, Ahmet Davutoglu, demisionează din AKP şi anunţă că urmează să înfiinţeze o formaţiune politică rivală

Un fost premier al preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan şi totdată unul dintre pilonii partidului aflat la putere, Ahmet Davutoglu, a anunţat vineri că urmează să înfiinţeze o formaţiune politică rivală, relatează AFP.

Vineri, 13.09.2019, 16:15
Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat că sistemul rusesc de rachete S-400 va fi livrat în 10 zile

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat că sistemul rusesc de rachete S-400 va fi livrat în 10 zile

Relaţiile dintre Turcia şi SUA sunt tensionate după ce Ankara a început procesul de achiziţie a rachetelor S-400, despre care Washingtonul susţine că nu sunt compatibile cu sistemele NATO.

Luni, 01.07.2019, 11:57
Înfrângere pentru Recep Tayyip Erdogan. Candidatul opoziţiei a câştigat primăria Istanbulului

Înfrângere pentru Recep Tayyip Erdogan. Candidatul opoziţiei a câştigat primăria Istanbulului

Înfrângere usturătoare pentru Recep Tayyp Erdogan. Candidatul opoziţiei a câştigat primăria Istanbulului, oraşul unde "sultanul" a fost edil înainte de a fi premier şi preşedinte.

Luni, 24.06.2019, 19:57
Istanbulul se pregăteşte de noi alegeri locale

Istanbulul se pregăteşte de noi alegeri locale

Istanbulul se pregăteşte de noi alegeri locale. Astăzi, cetăţenii cu drept de vot din cel mai mare oraş din Turcia sunt chemaţi la urne pentru reluarea scrutinului anulat din 31 martie, în care partidul condus de Recep Tayyip Erdogan a fost...

Duminica, 23.06.2019, 08:27
Erdogan exclude posibilitatea ca Turcia să se retragă din acordul cu Rusia de a cumpăra sistemul de rachete S-400

Erdogan exclude posibilitatea ca Turcia să se retragă din acordul cu Rusia de a cumpăra sistemul de rachete S-400

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat marţi că este exclus ca Turcia să se retragă din acordul său cu Moscova de a achiziţiona sistemul defensiv de rachete S-400, relatează Reuters.

Marti, 04.06.2019, 12:08
Erdogan şi Trump s-ar putea întâlni în curând, conform unui oficial turc

Erdogan şi Trump s-ar putea întâlni în curând, conform unui oficial turc

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi omologul său american, Donald Trump, s-ar putea întâlni faţă în faţă în curând, în Turcia sau cu ocazia summit-ului G20 din Japonia din iunie, a informat un oficial turc, conform Reuters.

Joi, 23.05.2019, 12:03
Partidul lui Erdogan cere anularea scrutinului de la Istanbul şi organizarea unor noi alegeri muncipale în oraş

Partidul lui Erdogan cere anularea scrutinului de la Istanbul şi organizarea unor noi alegeri muncipale în oraş

Partidul preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan a depus în mod oficial un recurs prin care cere organizarea unor noi alegeri municopale la Istanbul, unde opoziţia a obţinut o victorie în scrutinul de luna trecută potrivit unor rezultate în continuare provizorii, relatează AFP.

Miercuri, 17.04.2019, 11:16
Alegeri locale în Turcia: Înfrânt la Ankara, partidul lui Erdogan se agaţă de Istanbul

Alegeri locale în Turcia: Înfrânt la Ankara, partidul lui Erdogan se agaţă de Istanbul

Turcia aşteaptă cu nerăbdare, luni, rezultatele alegerilor municipale la Istanbul, unde o înfrângere ar fi devastatoare pentru preşedintele Recep Tayyip Erdogan, care a suferit deja, la Ankara, o înfrângere fără precedent în 16 ani de putere, potrivit unor rezultate parţiale, relatează AFP.

Luni, 01.04.2019, 12:13
Muzeul Hagia Sofia din Istanbul va redeveni moschee

Muzeul Hagia Sofia din Istanbul va redeveni moschee

Preşedintele Turciei creează noi controverse între creştini şi musulmani. Recep Tayyip Erdogan a anunţat că Muzeul Hagia Sofia din Istanbul, fostă catedrală ortodoxă şi reşedinţă a Patriarhiei Greciei, va redeveni moschee. Anunţul vine...

Sambata, 30.03.2019, 08:34
Președintele Erdogan vrea să redenumească fosta bazilică Sfânta Sofia în "moscheea Sfânta Sofia"

Președintele Erdogan vrea să redenumească fosta bazilică Sfânta Sofia în "moscheea Sfânta Sofia"

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi-a anunţat, duminică, intenţia de a redenumi fosta bazilică Sfânta Sofia din Istanbul, în prezent muzeu, în "moscheea Sfânta Sofia" după alegerile locale din 31 martie, potrivit AFP.

Luni, 25.03.2019, 18:04
Erdogan: Cei care cumpără valută pentru deprecierea lirei turceşti vor plăti ”un preţ greu”

Erdogan: Cei care cumpără valută pentru deprecierea lirei turceşti vor plăti ”un preţ greu”

Preşedintele turc Tayyip Erdogan a afirmat că cei din sectorul financiar care cumpără valută pentru deprecierea lirei turceşti vor plăti ”un preţ foarte greu”, adăugând că Ministerul de Finanţe lucrează la acest lucru, transmite Reuters.

Luni, 25.03.2019, 15:04
Preşedintele Recep Tayyip Erdogan le cere turcilor să vândă valuta şi aurul pe care le deţin

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan le cere turcilor să vândă valuta şi aurul pe care le deţin

Preşedintele Turciei a făcut apel la patriotismul cetăţenilor după ce cursul monedei naţionale a scăzut, într-o singură zi, cu 18 la sută faţă de dolar. Prăbuşirea a fost declanşată de un mesaj pe twitter prin care Donald Trump anunţa...

Sambata, 11.08.2018, 08:41
Alegeri prezidențiale și parlamentare controversate în Turcia. Peste 59 de milioane de cetățeni sunt așteptați la vot

Alegeri prezidențiale și parlamentare controversate în Turcia. Peste 59 de milioane de cetățeni sunt așteptați la vot

Peste 59 de milioane de turci merg azi la vot într-un dublu scrutin istoric, prezidenţial şi. parlamentar. Urnele din cele 118 mii de secţii de votare se deschid în mai puţin de două ore, iar alegătorii îşi pot exprima opţiunea până la ora 17.00.

Duminica, 24.06.2018, 16:11
Asasinul ambasadorului rus la Ankara a făcut parte din garda prezidenţială a lui Recep Erdogan!

Asasinul ambasadorului rus la Ankara a făcut parte din garda prezidenţială a lui Recep Erdogan!

O informaţie nouă despre asasinul ambasadorului rus la Ankara, pune autorităţile turce într-o situaţie delicată. Poliţistul ucigaş a făcut parte din garda prezidenţială a lui Recep Tayyip Erdogan. Tânărul în vârstă de 22 de ani l-a...

Joi, 22.12.2016, 19:48

Ultimele știri

x