Antena Căutare

Turcia si Grecia, ingropate in zapada

Cand spunem Turcia si Grecia ne gandim la plaje insorite, dar nisipul fin a fost acoperit acum cu zapada. Ninsori puternice au paralizat cele doua tari. Autoritatile au fost nevoite sa inchida drumuri si scoli, chiar si in capitale. Asta in timp ce echipajele de interventie se lupta cu nametii ca sa ajunga in satele izolate.

Turcia a fost acoperita de zapada. Traficul a fost paralizat, iar multe sate sunt rupte de restul lumii.

Echipajele de interventie au ajuns cu greu in cele mai afectate zone, iar ambulantele abia au reusit sa ajunga la oamenii blocati.
In Istanbul si alte mari orase, scolile au fost inchise din cauza caderilor de zapada. Si traficul aerian a fost afectat. Aproape 100 de zboruri au fost anulate de la inceputul acestei saptamani.

Ninsorile fac ravagii si in Grecia, unde autoritatile au inchis sute de scoli si sosele, inclusiv in capitala. Primaria din Atena a transformat trei cladiri publice in adaposturi pentru oamenii strazii.

Meteorologii au anuntat ca vremea nu se va imbunatati in urmatoarele zile.

Copiii din Coreea de Nord au primit cate un kilogram de bomboane de ziua lui Kim Jong-un... O fetita de doi ani a murit, dupa ce iubita tatalui sau a obligat-o sa manance chili drept pedeapsa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x