Antena Căutare

Tyler Christopher a murit. Fostul soț al Evei Longoria s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani

Tyler Christopher a murit. Actorul cunoscut pentru rolurile sale din "General Hospital" și "Days of Our Lives" și fostul soț al Evei Longoria s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani.

colaj foto Tyler Christopher si Eva Longoria Galerie
Tyler Christopher a murit. | Profimediaimages.ro

Reprezentantul lui Tyler Christopher, Chi Muoi Lo, a declarat pentru CNN, că acesta a fost găsit fără suflare marți dimineață.

"Această veste a fost incredibil de șocantă și sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat și, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii și familia sa care l-au iubit atât de mult", se arată în declarație.

Citește și: Matthew Perry a murit. Starul din Friends în vârstă de 54 de ani a fost găsit fără viață, în jacuzzi, în casa sa din Los Angeles

Tyler Christopher a murit. Fostul soț al Evei Longoria a fost un mare actor cu milioane de fani în întrega lume

Colegul lui Tyler Christopher din "General Hospital", Maurice Bernard, a adus, de asemenea, un omagiu actorului, scriind: "Tyler a fost un om cu adevărat talentat care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat-o și s-a bucurat să aducă fericire fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc".

"Tyler a fost un suflet dulce și un prieten minunat pentru toți cei care l-au cunoscut", a adăugat el.

În 2008, Christopher s-a căsătorit cu reporterul ESPN Brienne Pedigo, alături de care a avut doi copii. Potrivit People, cei doi și-au încheiat căsnicia în 2021. Anterior, el a fost căsătorit cu actrița Eva Longoria între 2002 și 2004.

Citește și: Natașa Raab a murit. Actrița „Coana Chiva” s-a stins din viață la 70 de ani după o luptă cu o boală gravă care i-a măcinat trupul

Christopher a fost cunoscut mai ales pentru rolul său în care a interpretat popularul personaj Nikolas Cassadine în lunga telenovelă de zi "General Hospital". El a jucat în rolul lui Cassadine în diferite momente între 1996 și 2016, câștigând o victorie la Daytime Emmy și alte patru nominalizări pentru interpretarea sa de-a lungul timpului.

Într-un interviu acordat în 2017 pentru Soap Opera Digest, actorul a declarat că a părăsit "General Hospital" pentru a-și lua un "concediu personal" și că, în cele din urmă, nu a mai ajuns să se întoarcă în serial. El a continuat să joace rolul lui Stefan DiMera în telenovela NBC "Days of Our Lives" între 2018 și 2019, o interpretare pentru care a obținut și o nominalizare la Daytime Emmy.

Citește și: Gheorghe Pop, bătrânul din Breb (Maramureș) care l-a emoționat pe Liviu Vârciu la „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, a murit

Tyler Christopher a fost supus unei operații de craniotomie după ce a căzut în baia locuinței sale și s-a rănit la cap, în 2019

În afara celebrei sale cariere de actor, Christopher s-a confruntat cu diverse greutăți spre sfârșitul vieții sale.

În 2019, se pare că a fost supus unei operații de craniotomie după ce a căzut în baia de la locuința sa și s-a rănit la cap. Sora sa, potrivit unui interviu la care Christopher a participat cu Bloomberg Law în luna iulie, a cerut să fie tutorele său legal în timpul recuperării sale. Tutela s-a încheiat în 2021.

În luna mai, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank sub suspiciunea de consu de stupefiante în public, potrivit LA Times.

"Tyler a fost un susținător al practicilor care ajută la susținerea sănătății mintale și al unui tratament mai bun pentru consumul de substanțe. El aa vorbit deschis despre luptele sale cu depresia, bipolarittea și alcoolul", a scris Bernard în postarea sa de pe Instagram marți. "Suntem mai mult decât devastați de pierderea prietenului nostru drag și ne rugăm pentru copiii și tatăl său."

Citește și: Ce s-a întâmplat în localul ”nunții groazei” din Irak înainte și după ce focul a apărut. Declarațiile mirelui schimbă ce se știa

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x