Antena Căutare

Udrea vrea sa dea in judecata cotidianul Daily Telegraph

Ministra Dezvoltarii Regionale estedecisa sa mearga pana in instanta impotriva cotidianului britanic Daily Telegraph, dupa ce, in paginile ziarului, s-a scris ca ministra arfi poatin bikini pentru o revista.

Jurnalistii de la The Telegraph mai scriu ca Udrea a declarat ca pantofii cu toc le vor ridica moralul femeilor din Saucesti, care au pierdut totul si s-au saturat sa poarte cizme de cauciuc toata ziua.

"Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii, Ministrul Dezvoltarii Regionale şi Turismului din Romania, Elena Udrea, a facut un apel public catre companiile private. In urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflati in nevoie peste 100 de tone de imbracaminte, incaltaminte si mai ales alimente.

Printre lucrurile donate de aceste companii pentru locuitorii comunei Sauceşti, afectata de inundatii, s-au aflat cateva zeci de perechi de pantofi de dama", se arată in dreptul la replica al Elenei Udrea.


"In ceea ce priveste afirmatia potrivit careia Elena Udrea ar fi pozat in bikini, va informam ca acest lucru nu este adevarat", mai spune dreptul la replica. Elena Udrea este hotarata sa dea in judecata ziarul britanic, daca dreptul la replica nu ii va fi publicat.

"Amalthea" a renuntat sa sparga blocada asupra Fasiei Gaza... Angela Merkel si Dmitri Medvedev vor sa incheie o aliata strategica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x