Antena Căutare

Ultima oră! Guvernul vrea să interzică fumatul în mașină. Cine sunt persoanele vizate

 Ministerul spaniol al Sănătăţii, Maria Luisa Carcedo, a declarat miercuri că interzicerea fumatului în vehiculele private este una dintre "cele mai mari măsuri" la care Guvernul lucrează pentru combaterea fumatului, deși a spus că este o problemă care "trebuie discutată cu calm".

Anunțul făcut de Ministrul Sănătății! Ei sunt cei care nu vor mai avea voie să fumeze în mașină! Amenzile sunt usturătoare

Ministrul spaniol al Sănătăţii, Maria Luisa Carcedo, a declarat miercuri că interzicerea fumatului în vehiculele private este una dintre "cele mai mari măsuri" la care Guvernul lucrează pentru combaterea fumatului, deși a spus că este o problemă care "trebuie discutată cu calm".

Declarația a fost făcută înainte de prezidarea Consiliului Interteritorial, în care au fost discutate aspecte de "importanță majoră", printre care s-a regăsit și lupta împotriva consumului de tutun.

Interzicerea fumatului în mașini, care este deja existentă în Regatul Unit atunci când se află și copii în mașină "se numără printre multe alte măsuri, dar vom continua să vorbim în viitor când există lucruri clare de transmis", a declarat Ministrul Săntății al Spaniei, Maria Luisa Carcedo.

Aceasta a precizat că nu este vorba doar de "prevederile pe care aceștia le au în vizor", ci și de
faptul că acestea ar putea fi foarte eficiente. La finalul Consiliului, Ministrul a vrut să reamintească faptul că există două legi în vigoare care reprezintă un pas foarte important în lupta împotriva fumatului, dar că aplicarea lor nu este monitorizată așa cum ar trebui.

Spania a interzis încă din 2010 fumatul în spații publice, cafenele, restaurante, baruri, curțile spitalelor, locurile de joacă pentru copii, iar lupta anti-fumat se pare că de abia acum începe!

Meghan Markle, umilită de un celebru jurnalist BBC: „Mare greșeală, cu siguranță. Grotesc”... Scriitorul britanic Ken Follett va publica pe 13 iunie un text inedit despre catedrala Notre-Dame...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x