Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un angajat al portului a fost găsit în viață după 30 de ore de la producerea exploziilor din Beirut. Salvatorii: ”E un miracol!” 

Un angajat al portului din Beirut, despre care se credea că și-a pierdut viața, a fost găsit viu, la mai bine de 30 de ore de la exploziile devastatoare care au ucis peste 100 de oameni și au rănit peste 5.000. 

Un angajat al portului a fost găsit în viață după 30 de ore de la producerea exploziilor din Beirut. Salvatorii: ”E un miracol!”

Amin al-Zahed, un angajat al portului din Beirut, a reușit să impresioneze o lume întreagă după ce povestea lui a fost făcută publică pe un cont de Instagram. Bărbatul, despre care se credea că și-a pierdut viața, a fost găsit de salvatori plin de sânge, însă viu.

Imagini sângeroase după exploziile de la Beirut. Bilanțul a ajuns la cel puțin 113 morți și peste 4.000 de răniți

Potrivit Daily Mail, în imaginea făcută publică pe un cont de Instagram se poate vedea cum bărbatul e plin de sânge. Salvatorii, însă, l-au transportat de urgență la un spital din Beirut.

Amir zahed - works at the port

A post shared by LOCATING VICTIMS (@locatevictimsbeirut) on

De asemenea, o altă tânără care era dată dispărută a fost găsită în viață după 24 de ore de la exploziile devastatoare.

Peste 130 de oameni au murit, iar peste 5.000 au fost răniți

Cele două explozii de marţi, de la Beirut, au ucis cel puţin 137 de oameni şi au rănit peste 5000, iar zeci de persoane sunt în continuare date dispărute, conform Agerpres, care citează surse oficiale.

În același timp, peste 300.000 de oameni au rămas fără locuințe după explozia puternică din capitala Libanului, iar salvatorii caută în continuare supraviețuitori sub dărâmături.

Momentul în care redacția BBC este lovită de suflul deflagrației, iar un reporter este trântit la pământ. Femeia țipă de durere (VIDEO)

Între timp, ancheta este în desfășurare în capitala Libanului și s-au făcut primele arestări. Mai exact, membri ai administrației portuare au fost plasați în arest la domiciliu și vor trebui să răspundă de ce nitratul de amoniu a fost lăsat din 2014 într-un loc care nu a fost securizat.

În Liban au început deja să sosească ajutoare internaţionale, în special din Franţa, Egipt şi din ţările din Golful Persic.

Recomandari