Antena Căutare

Un asistent medical, bătut măr de vecinii lui! I-au dat foc la casă și l-au lăsat inconștient! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! FOTO

Un asistent medical din Argentina care s-a recuperat recent de COVID-19 a fost bătut măr de vecinii lui, care i-au dat foc la casă.

Un asistent medical, bătut măr de vecinii lui! I-au dat foc la casă și l-au lăsat inconștient! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! FOTO Galerie
Un asistent medical, bătut măr de vecinii lui! I-au dat foc la casă și l-au lăsat inconștient! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! FOTO

Asistentul medical, Daniel Porro, a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 19 iunie și a petrecut 14 zile într-un spital, unde a primit tratament. Apoi, a fost externat, în urma unui test ce a ieșit negativ, și a decis să petreacă ceva timp la locuința mamei lui.

Când s-a întors la propria lui locuință, în provincia Neuquén, asistentul medical s-a confruntat cu abuzul vecinilor lui, care s-au temut că el ar putea răspândi coronavirusul în cartier.

Daniel Porro s-a infectat cu coronavirus în focarul ce a izbucnit la clinica la care a lucrează. Clinica a fost închisă de pe 10 iunie, până vineri, după ce cinci angajați s-au infectat, iar alte 45 de persoane car au vizitat clinica au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.

I-au dat foc la casă și i-au furat mașina

Asistentul medical a povestit că a fost atacat după ce a decis, joi, să își confrunte vecinii. Bărbatul a ieșit pe trotuarul din fața casei lui și un vecin i-a spus să plece, pentru că a avut coronavirus și, în caz contrar, îi vor da foc la casă.

Încă un simptom al infectării cu noul coronavirus, descoperit! Pacienți: „COVID-19 ne-a răpit și frumusețea!”

Daniel Porro a fost bătut măr și și-a pierdut cunoștința. După ce a fost dus la spital, familia celui care a instigat atacul i-a dat foc la casă. În plus, mașina asistentului medical a fost furată. Polițiștii au găsit-o abandonată, în apropiere.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Deocamdată, potrivit The Daily Mail, autoritățile nu au făcut arestări în acest caz. Deschideți galeria foto de mai sus, pentru a vedea imagini cu asistentul. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

China solicită teste Covid-19 negative oamenilor care ajung în ţară cu avionul... Ultimă oră! Români depistați pozitivi cu coronavirus la o fermă din Germania. MAE, detalii despre starea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x