Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit, într-o zonă rezidențială! Ce a spus pilotul înainte de tragedie! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit, vineri, într-o zonă rezidențială din Pakistan. Mai multe clădiri au fost distruse.

Un avion cu peste 100 de persoane la bord s-a prăbușit, într-o zonă rezidențială! Ce a spus pilotul înainte de tragedie! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Capturi video

UPDATE. Nu există niciun supraviețuitor al accidentului aviatic din Pakistan, potrivit unor declarații ale primarului din orașul Karachi.

Avionul de linie, de tipul Airbus A320 al companiei Pakistan International Airlines (PIA), avea 107 persoane la bord.

În imagini transmise la televiziunea publică se vede cum aeronava se prăbuşeşte într-un cartier rezidenţial.

„Avionul s-a prăbuşit la Karachi. Încercăm să confirmăm numărul de pasageri, dar deocamdată ştim că este vorba de 99 de pasageri şi opt membri ai echipajului", a declarat pentru AFP Abdul Sattar Khokhar, purtătorul de cuvânt al Autorităţii Aviaţiei Civile, adăugând că zborul venea de la Lahore, al doilea oraş al ţării.

Potrivit purtătorului de cuvânt, avionul a distrus mai multe clădiri în momentul impactului cu solul.

Zona a fost înconjurată de poliţie, de soldaţi şi de trupe paramilitare, fiind în desfăşurare o operaţiune de salvare, a mai spus Abdul Sattar Khokhar.

Pilotul care a lansat prima bombă atomică trebuia să fie medic, dar a ales să îi facă o „cinste” sinistră mamei lui. Declarațiile sale te ÎNMĂRMURESC! „Sunt mândru”

Mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului, iar zona a fost acoperită cu nori de fum.

Potrivit Autorităţii Aviaţiei Civile, pilotul avionului PK 8303 a raportat către turnul de control o problemă tehnică înainte de a se pierde contactul.

A furat un avion și l-a izbit într-un club, intenționat! Pe cine a vrut să omoare, cu prețul propriei vieți. Imagini șocante – Video

Catastrofa a survine la doar câteva zile după ce Pakistanul a autorizat reluarea zborurilor comerciale interne.

Timp de peste o lună, legăturile aeriene interne au fost suspendate pentru a se evita răspândirea noului coronavirus. Dintre zborurile internaţionale, foarte puţine au fost menţinute.

Recomandari