Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imagini uluitoare! Un avion s-a prăbușit pe o stradă aglomerată! Un pieton și câteva mașini, ratate la mustață! Momentul a fost filmat! VIDEO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o stradă aglomerată din Brazilia, evitând la mustață câteva mașini și un pieton. Momentul a fost filmat.

Imagini uluitoare! Un avion s-a prăbușit pe o stradă aglomerată! Un pieton și câteva mașini, ratate la mustață! Momentul a fost filmat! VIDEO

Pilotul, Fábio Reis, în vârstă de 35 ani, și pasagerul care se afla în avion, Alessandro Cunhago, în vârstă de 33 de ani, au reușit să iasă din avionul prăbușit și au scăpat cu viață.

Avionul s-a prăbușit sâmbătă, în jurul orei locale 10:30, în orașul Guabiruba din Brazilia. Cauza ar fi fost o defecțiune ce ar fi apărut la motor, în timp ce pilotul, cu un pasager alături, făcea un test cu aeroplanul.

În imaginile video ce au fost surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum avionul s-a prăbușit pe stradă, a lovit un zid și s-a făcut bucăți, în timp ce cabina a rămas, însă, aproape neatinsă.

Pilotul care a lansat prima bombă atomică trebuia să fie medic, dar a ales să îi facă o „cinste” sinistră mamei lui. Declarațiile sale te înmărmuresc! „Sunt mândru”

Un pieton – o femeie a suferit un șoc imens. Femeia se afla la doar câțiva pași de locul în care s-a prăbușit avionul. Ea a rămas fără cuvinte, uitându-se la avion, în timp ce șoferul unei mașini a oprit, pentru a oferi ajutor.

Omul care a făcut să plouă cu dulciuri. 23 de tone i-au salvat pe copiii pe care comuniștii îi voiau morți: „Voi flutura din aripi. Așa o să știți că sunt eu”

În mod miraculos, avionul de mici dimensiuni a reușit să evite patru mașini înainte de a se prăbuși pe stradă.

Ambii bărbați care se aflau în avion: pilotul și pasagerul – și el un pilot antrenat – au suferit unele răni și au fost transportați la spital. Starea lor este stabilă.

Recomandari