Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la circ
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Un băiețel de 12 ani s-a omorât pentru că a fost agresat de colegi: Doamneee, era atât de vesel. Am rămas fără îngeraș!

Era plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, dar asta nu l-a ajutat să scape de furia colegilor de școală, care îl șicanau și îl amenințau în permanență.

Era plin de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, dar asta nu l-a ajutat să scape de furia colegilor de școală, care îl șicanau și îl amenințau în permanență. Uneori îl agresau și îi spuneau că îl așteaptă clipe de coșmar la școală. Într-o noapte, părinții au sesizat că e ceva în neregulă în camera fiului lor.

Așa se poate sintetiza în câteva cuvinte povestea dramatică a micuțului Mason Warwick, un copil care a murit la vârsta de 12 ani după ce a decis să-și pună capăt zilelor pentru a scăpa de coșmarul, care-l chinuia de ceva vreme.

Părinții copilului au anunțat moartea pe rețelele de socializare, dezvăluind și motivele suicidului șocant: „După cum știți, dragul nostru Mason s-a stins. Nu a putut fi salvat de medici. Ne-am pierdut îngerul nostru special. Nimic nu ni-l mai poate aduce înapoi”, au scris membrii familie Mason.

Vecinii și rudele l-au descris pe micuț ca fiind cea mai veselă persoană din lume: „Era un copil plin de viață. Nu-mi vine să cred că s-a sinucis. Nu înțeleg. Era mereu cu zâmbetul pe buze. E îngrozitor”, a spus unul dintre vecinii copilului.

Șansele ca poliția să investigheze cazul sunt destul de mici după ce oamenii legii din Brighton, Marea Britanie au spus că decesul nu ete unul suspect.

Fenomenul „bullying” este din ce în ce mai răspândit la nivel mondial, mii de copii pierzându-și viața în ultimii ani.

Recomandari