Șoferul bătut până a intrat în moarte cerebrală de niște tineri care nu purtau mască de protecție are trei copii. Soția lui, în lacrimi: ”Trăiesc un coșmar!”

Un șofer de autobuz a ajuns în moarte cerebrală la spital după ce a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane pe care a refuzat să le lase să urce în mijlocul de transport pentru că nu purtau măști de protecție împotriva coronavirusului. 

Șoferul bătut până a intrat în moarte cerebrală de niște tineri care nu purtau mască de protecție are trei copii. Soția lui, în lacrimi: ”Trăiesc un coșmar!”

Cazul revoltător a avut loc în Bayonne, un oraș din Franța, iar bărbatul, care are 58 de ani și este tatăl a trei copii, se află în moarte cerebrală.

Philippe Monguillot, în vârstă de 58 de ani, a fost atacat de mai mulți tineri pe care nu i-a lăsat să se urce în autobuz pentru că nu purtau mască de protecție. Acum, soția lui a rupt tăcerea și spune că ”trăiește un coșmar și că viața bărbatului ei a fost distrusă în câteva minute.”

Alertă! Bucureşti-Ilfov devine cel mai mare focar de Covid din România, înaintea Sucevei. Numărul de cazuri noi a explodat în ultimele zile

Veronica și Philippe sunt părinții a trei fete, în vârstă de 18, 21 și 24 de ani, iar femeia este pur și simplu distrusă de durere: ”Nu, nu poți să faci așa ceva. Ne-au distrus viețile în câteva secunde. Nu pot să accept că o să moară.”, a spus femeia care a precizat, de asemenea, că soțul ei urma să împlinească 59 de ani în curând, iar peste un an urma să iasă la pensie.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

De asemenea, femeia a povestit că soțul ei îi cunoștea pe cei cinci agresori, în ziua atacului având o discuție tensionată din pricina unor bilete neplătite.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri