Căutare Live

Un bărbat a fost condamnat la moarte în urma unei postări pe Facebook

Trăim vremuri interesante. Tocmai a avut loc prima condamnare la moarte din istorie care a survenit în urma unei postări de pe rețelele sociale. Conținutul respectiv a fost considerat ”blasfemie”, iar bărbatul în cauză, cel care a postat pe Facebook, nu a fost iertat de autorități

Trăim vremuri interesante. Tocmai a avut loc prima condamnare la moarte din istorie care a survenit în urma unei postări de pe rețelele sociale. Conținutul respectiv a fost considerat ”blasfemie”, iar bărbatul în cauză, cel care a postat pe Facebook, nu a fost iertat de autorități.

Știm cu toții că Pakistan nu este o națiune foarte tolerantă, însă guvernul țării, în frunte cu prim-ministrul Nawaz Sharif a fost de părere că Taimoor Raza, în vârstă de 30 de ani, merită pedeapsa capitală în urma unor postări ofensatoare pe Facebook la adresa profetului Mohammed. Oficialii structurii de conducere consideră infracțiunea un gest impardonabil. Este cunoscut faptul că Pakistan este o țară musulmană, iar orice fel de cuvinte urâte la adresa lui Mohammed sunt pedepsite prin lege chiar și cu moartea.

Raza a fost arestat într-o stație de autobuz de către un ofițer anti-tero. Acesta a fost acuzat de terorism și ”hate speech”. În Pakistan legile care privesc blasfemia își au originea în secul 19, atunci când statul s-a despărțit de India colonizată de către britanici.

Află aici ce postare i-a adus bărbatului moartea!

Amendă usturătoare (și) pentru românii care vor să intre în fântânile vechi din Roma! 1000 de lei pentru această „arogan... Fotografia ULUITOARE care a ieșit la iveală la 16 ani de la atentatele din New York! O întreagă planetă a rămas impresio...
Ultimele știri