Antena Căutare

Fotografia ULUITOARE care a ieșit la iveală la 16 ani de la atentatele din New York! O întreagă planetă a rămas impresionată!

Atentatele de la World Trade Center vor rămâne în memoria universală, ca unul dintre cele mai crunte momente din istoria mondială contemporană. Deși au trecut ani buni de la evenimentele care au zdruncinat lumea, noi imagini surprinse de diverși fotografi ies la iveală și fac oamenii să lăcrimeze chiar dacă nu mai au același impact ca în momentul realizării lor

Atentatele de la World Trade Center vor rămâne în memoria universală, ca unul dintre cele mai crunte momente din istoria mondială contemporană. Deși au trecut ani buni de la evenimentele care au zdruncinat lumea, noi imagini surprinse de diverși fotografi ies la iveală și fac oamenii să lăcrimeze chiar dacă nu mai au același impact ca în momentul realizării lor.

Ultima imagine cu adevărat notabilă este cea realizată de un freelancer newyorkez, care a pozat tragedia de la o distanță considerabilă, dar care a izbutit să surprindă un moment ireal, ce se petrecea la câțiva metri de obiectivul său. În vreme ce turnurile de la WTC se prăbușeau, o tânără a izbucnit în plâns, iar iubitul ei a încercat să o consoleze sărutând-o.

"Acoperişul clădirii unde mă aflam a început să se umple în momentul în care turnurile au început să se prăbuşească. Toată lumea se uita. Cuplul din dreapta era întins pe jos, fata statea şi plângea în timp ce băiatul o consola. În acel moment a îngenuncheat şi a sărutat-o'', a povestit Robert Clark, cel care i-a surprins pe cei doi îndrăgostiți.

Un bărbat a fost condamnat la moarte în urma unei postări pe Facebook... Video şocant! Cea mai frumoasă zi s-a transformat într-un coşmar! Un mire îşi târăşte mireasa afară din maşină. Motivul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x