Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Un bărbat a fost mâncat de porcii pe care-i creștea. Ce se va întâmpla cu animalele 

Un fermier a avut parte de un sfârșit crunt, întrucât a fost mâncat de porcii pe care îi creștea, anunță presa internațională. 

Un bărbat a fost mâncat de porcii pe care-i creștea. Ce se va întâmpla cu animalele

Incidentul a avut loc într-un sat din Polonia, la începutul anului. Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 72 de ani a fost găsit zilele trecute, după ce un vecin îngrijorat că nu l-a mai văzut de la Anul Nou a mers la fermă.

În urma unei necropsii, medicii legiști au stabilit că omul a fost mâncat de animale.

Ministrul Agriculturii stârnește revoltă printre românii de la sate! Ce trebuie să facă cei care vor să crească porci: ”Să-și ia autorizație și să plătească taxe!”

Din păcate, însă, nu s-a putut stabili cauza morții fermierului ori dacă bărbatul era viu în momentul în care a fost mâncat de animale, întrucât porcii au mâncat aproape tot țesutul moale.

Autorităţile cred că bărbatul ar fi putut suferi un atac de cord sau ar fi leşinat. Însă, pentru că autopsia nu a putut confirma nici una dintre aceste ipoteze, ancheta demarată va fi probabil abandonată.

Medicii avertizează: Nu cumpărați carne de porc din „portbagajele mașinilor” chiar dacă preţul oferit este comparativ mai mic

Porcii, care erau crescuţi pentru carne, nu erau închişi şi au putut să se deplaseze prin fermă.

Animalele vor fi ucise şi carcasele lor vor fi folosite. Carnea de la porcii care l-au mâncat pe bărbat nu va fi pusă în vânzare.