Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

VIDEO/ Și-a împușcat frizerul de trei ori, iar acum e dat în urmărire generală! Motivul agresiunii lui este halucinant: „Unul dintre cele mai grave motive pe care le-am auzit”

Un bărbat din Texas este căutat de poliție după ce se presupune că a deschis focul într-o frizerie din comitatul Harris. 

Focuri de armă la o frizerie

Bărbatul în cauză a împușcat un frizer de trei ori după ce s-a arătat supărat asupra tunsorii proaste a fiului său de 13 ani. Adolescentul s-a dus acasă după ce s-a tuns, iar acesta împreună cu tatăl sau s-au întors la salon pentru a cere banii înapoi. Cu toate acestea, tatăl și frizerul au sfârșit printr-o altercație în legătură cu tunsoarea, rezultând că tatăl ar fi împușcat bărbierul în stomac, picior și braț.

Se pare că incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 17:00 sâmbătă, 21 decembrie, chiar în afara salonului Magic Kutts & Fades, pe strada Franz din Katy, aproape de orașul Houston.

Conform raportului KPRC, fiul făptuitorului a urmărit toată scena ascuns după o mașină din afara salonului. Frizerul, căruia nu i s-a divulgat numele, a fost dus la spital prezentând rănâ de la împușcături, însă starea lui este stabilă și doctorii spun că va supraviețui.

Presupusul atacator a fugit de la locul faptei într-un posibil Honda Accord, cu patru uși, gri, și se spune că este încă pe fuga. Detectivii din orașul Harris cer acum membrilor publicului asistența lor pentru urmărirea lui.

Conform descrierii redactate de Oficiul Șerifului Județului Harris, suspectul este un bărbat negru. Vehiculul poate fi un sedan gri cu 4 uși, eventual Honda Accord. Martorii spun că a împușcat un angajat în timp ce se certau pentru o tunsoare dată fiului suspectului.

VIDEO/ Și-a împușcat frizerul de trei ori, iar acum e dat în urmărire generală! Motivul agresiunii lui este halucinant: „Unul dintre cele mai grave motive pe care le-am auzit”

Detectivul din județul Harris, Wallace Wyatt, a declarat pentru KPRC că incidentul a fost „unul dintre cele mai grave pe care le-am auzit”. „Motivul a fost tunsul fiului de 13 ani. S-a dus acasă, s-a întors. Au rezolvat tunsoarea gratuit și atunci a apărut altercația. Aceasta este una dintre cele mai rele pe care le-am auzit, mai ales că fiul tău este aici, fiind martor la ceea ce faci”, a spus detectivul.

Recomandari