Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Dramă de nedescris. O fetiță de cinci luni a murit după ce părinții i-au dat să bea sânge de țestoasă pentru a preveni infecția cu COVID-19

O fetiță în vârstă de doar cinci luni a murit după ce părinții i-au dat să bea sânge de broască țestoasă, în încercarea de a proteja de boli, inclusiv de COVID-19. Și sora fetei, în vârstă de șapte ani, a băut licoarea, ea ajungând la spital. 

Dramă de nedescris. O fetiță de cinci luni a murit după ce părinții i-au dat să bea sânge de țestoasă pentru a preveni infecția cu COVID-19

Tragedia a avut loc în localitatea dominicană Comendador, situată la frontiera cu Haiti. Părinții celor două fete au cumpărat licoarea de la un vraci haitian. Ei au băut toți din licoarea magică, în speranța că-i va proteja de boli, inclusiv de coronavirus. Din păcate, fetița de cinci luni a murit, în timp ce ei au ajuns la spital, fiind internați în stare stabilă la Spitalul Rosa Duarte din Comendador.

Condiții excepționale pentru redeschiderea școlilor! Cum arată sălile de clasă - VIDEO

Potrivit directoarei unității medicale, Dahiana Volquez, fetiţa decedase deja când a ajuns la spital, după ce a înghiţit băutura pregătită din mai multe ingrediente, printre care şi sânge de broască ţestoasă, pe care familia l-a procurat de la un vraci haitian pentru a se proteja de boli, printre care şi cea provocată de noul coronavirus.

Directoarea centrului a declarat pentru EFE că astfel de lucruri se petrec din cauza "ignoranţei" multor persoane, care cred că astfel de licori pot vindeca boli, când în schimb pot duce la morţi tragice, potrivit Agerpres.

1 iunie, ziua mult așteptată de români. La terasele redeschise se va intra doar cu rezervare

În Republica Dominicană s-au înregistrat 15.264 de cazuri de infectări cu noul coronavirus şi 468 de decese, în timp ce Haiti însumează 1.063 de contagieri şi 31 de decese provocate de COVID-19, potrivit celor mai recente date oficiale.

Recomandari