Antena Căutare

„Fetița mea se luptă cu COVID-19, la doar două luni de viață! Nu mai putea respira! Eu și tatăl ei nu putem fi lângă ea! Rugați-vă pentru noi!”. O mamă, mesaj sfâșietor!

O mamă din Statele Unite ale Americii a publicat un mesaj sfâșietor despre fetița ei, care se luptă cu noul coronavirus și a ajuns conectată la un aparat de ventilație, la doar două luni de viață. Bebelușul nu îi poate avea pe părinți alături, pentru că aceștia trebuie să stea în autoizolare.

„Fetița mea se luptă cu COVID-19, la doar două luni de viață! Nu mai putea respira! Eu și tatăl ei nu putem fi lângă ea! Rugați-vă pentru noi!”. O mamă, mesaj sfâșietor!
Ellie

Mesajul publicat pe internet de mama bebelușului, Ashley Hildebrand, din Carolina de Sud, despre micuța Ellie, face înconjurul internetului.

„Ellie a fost depistată cu COVID-19. Eu și tatăl ei, Sean, trebuie să ne autoizolăm timp de două săptămâni, fără ea. Vă rog, rugați-vă pentru familia mea!

Dacă fiica mea a fost infectată, este aproape imposibil să nu fiu și eu. Nu am avut și încă nu am simptome”, a scris mama fetiței.

Femeia a revenit cu un al doilea mesaj, după ce mai mulți oameni i-au pus întrebări, în comentarii. Ea a explicat ce simptome a avut fetița ei.

„A părut puțin fornăită câteva zile, dar nu constant. Nimic alarmant. Iar plămânii ei sunau bine, marți, la consultul ei medical programat la două luni de la naștere.

Vineri, părea foarte constipată. A plâns câteva minute, apoi s-a oprit. A început să nu mai respire bine. Am sunat la numărul de urgență și i s-a adus oxigen.

Când am ajuns la spital, a intrat în hipotermie. Doctorii ne-au spus după aceea că la bebeluși se poate întâmpla asta, în loc de febră, în caz dee infectare cu coronavirus.

Însă, inițial, nimeni nu a crezut că testul ei pentru COVID-19 va ieși pozitiv, pentru că simptomele nu arătau clar asta”, a mai povestit mama bebelușului.

Asistenta medicală Daniela s-a sinucis, în Italia, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! „Era terifiată! Nu voia să dea COVID-19 și altora”

Femeia a adăugat că fetița ei ar urma să fie deconectată de la aparatul de ventilație la care se află conectată în prezent. Apoi, vor începe să o hrănească normal, cu biberoane.

„Sunt însărcinată în șase luni și am luat COVID-19! Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!”. O gravidă, apel înfiorător, din spital! VIDEO

Ashley a mai scris că după ce va fi externată, își va putea aduce fetița acasă, pentru cât va mai rămâne din perioada ei de autoizolare.

New York: Noi măsuri stricte de combatere a extinderii coronavirusului... Boris Johnson: 405.000 de voluntari s-au înscris să ajute serviciul de sănătate britanic să lupte contra coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x