„Sunt însărcinată în șase luni și am luat COVID-19! Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!”. O gravidă, apel înfiorător, din spital! VIDEO

O femeie însărcinată în șase luni, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, s-a filmat pe un pat de spital, de pe care luptă pentru viața ei și pentru cea a copilului ei nenăscut. A făcut un apel înfiorător către toată lumea.

„Sunt însărcinată în șase luni și am luat COVID-19! Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu nenăscut!”. O gravidă, apel înfiorător, din spital! VIDEO

Karen Mannering, în vârstă de 39 de ani, însărcinată în șase luni, se luptă cu noul coronavirus în spital, unde a fost diagnosticată cu pneumonie, la ambii plămâni.

Femeia, din Herne Bay, Kent, cosmeticiană, care urmează să devină mamă pentru cea de-a patra oară, a făcut apel la toată lumea să stea în casă.

„Tocmai mi s-a spus că sunt infectată cu COVID-19. Mă simt rău de două săptămâni. Am pneumonie la ambii plămâni și lupt pentru viața mea și a copilului meu.

Nu merită să ieșiți din casă! Am trei copii acasă și un soț. Nu îi pot vedea. Nu știu de unde am luat coronavirus, dar mă simt foarte rău”, a spus femeia însărcinată.

„Fetița mea se luptă cu COVID-19, la doar două luni de viață! Nu mai putea respira! Eu și tatăl ei nu putem fi lângă ea! Rugați-vă pentru noi!”. O mamă, mesaj sfâșietor!

Karen a insistat pe ideea ca oamenii să înțeleagă să stea în casă, pentru că nu pot ști de unde iau noul coronavirus.

Asistenta medicală Daniela s-a sinucis, în Italia, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! „Era terifiată! Nu voia să dea COVID-19 și altora”

„Vă spun! Dacă mergeți să vă întâlniți cu prietenii sau să beți o bere idioată sau să vă plimbați, pentru că e frumos afară, vă veți întoarce acasă cu COVID-19 și veți ucide pe cineva. Un membru al familiei. Opriți-vă! Nu mai ieșiți! Nu merită!”, a mai spus ea.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri