Antena Căutare

„Sunt însărcinată în șase luni și am luat COVID-19! Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!”. O gravidă, apel înfiorător, din spital! VIDEO

O femeie însărcinată în șase luni, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, s-a filmat pe un pat de spital, de pe care luptă pentru viața ei și pentru cea a copilului ei nenăscut. A făcut un apel înfiorător către toată lumea.

„Sunt însărcinată în șase luni și am luat COVID-19! Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu!”. O gravidă, apel înfiorător, din spital! VIDEO
„Sunt însărcinată în șase luni și am luat COVID-19! Priviți-mă! Lupt pentru viața mea și a copilului meu nenăscut!”. O gravidă, apel înfiorător, din spital! VIDEO

Karen Mannering, în vârstă de 39 de ani, însărcinată în șase luni, se luptă cu noul coronavirus în spital, unde a fost diagnosticată cu pneumonie, la ambii plămâni.

Femeia, din Herne Bay, Kent, cosmeticiană, care urmează să devină mamă pentru cea de-a patra oară, a făcut apel la toată lumea să stea în casă.

„Tocmai mi s-a spus că sunt infectată cu COVID-19. Mă simt rău de două săptămâni. Am pneumonie la ambii plămâni și lupt pentru viața mea și a copilului meu.

Nu merită să ieșiți din casă! Am trei copii acasă și un soț. Nu îi pot vedea. Nu știu de unde am luat coronavirus, dar mă simt foarte rău”, a spus femeia însărcinată.

„Fetița mea se luptă cu COVID-19, la doar două luni de viață! Nu mai putea respira! Eu și tatăl ei nu putem fi lângă ea! Rugați-vă pentru noi!”. O mamă, mesaj sfâșietor!

Karen a insistat pe ideea ca oamenii să înțeleagă să stea în casă, pentru că nu pot ști de unde iau noul coronavirus.

Asistenta medicală Daniela s-a sinucis, în Italia, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! „Era terifiată! Nu voia să dea COVID-19 și altora”

„Vă spun! Dacă mergeți să vă întâlniți cu prietenii sau să beți o bere idioată sau să vă plimbați, pentru că e frumos afară, vă veți întoarce acasă cu COVID-19 și veți ucide pe cineva. Un membru al familiei. Opriți-vă! Nu mai ieșiți! Nu merită!”, a mai spus ea.

Boris Johnson: 405.000 de voluntari s-au înscris să ajute serviciul de sănătate britanic să lupte contra coronavirusului... Asistenta medicală Daniela s-a sinucis, în Italia, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! „Era terifiată! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x