Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Asistenta medicală Daniela s-a sinucis, în Italia, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! „Era terifiată! Nu voia să dea COVID-19 și altora”

O asistentă medicală din Italia s-a sinucis, la vârsta de 34 de ani, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus. I-a fost teamă să nu infecteze și alți oameni cu COVID-19.

Asistenta medicală Daniela s-a sinucis, în Italia, după ce a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus! „Nu a vrut să dea COVID-19 și altora”

Asistenta medicală, Daniela Trezzi, lucra într-un spital din Lombardia, zona Italiei cel mai grav afectată de COVID-19.

Mai exact, Daniela Trezzi lucra la secția de terapie intensivă a spitalului San Gerardo, din Monza, aflat la aproximativ 15 kilometri de Milano, dar era în carantină după ce fusese testată pozitiv de coronavirus.

Pe un grup de asistenți medicali de pe Facebook scrie că un episod identic ar fi avut loc la Veneția, săptămâna trecută.

Citește și: O asistentă medicală din Marea Britanie s-a sinucis după ce opt persoane au murit de coronavirus. Femeia a fost găsită inconștientă de colegii ei

Managerul spitalului San Gerardo a declarat că Daniela Ytezzi era acasă de pe 10 martie, în carantină, dar nu era supravegheată.

Acum, Poliția investighează moartea asistentei medicale.

Recomandari