Antena Căutare

Un bunic bolnav de coronavirus face senzație pe internet! Cum s-a filmat, în spital! Soția lui l-a certat! Video

Un britanic în vârstă de 74 de ani care a fost infectat cu coronavirus și care s-a numărat printre pasagerii de pe nava de croazieră Diamond Princess, face senzație pe internet, cu o înregistrare video în care apare dansând.

Un bunic bolnav de coronavirus face senzație pe internet! Cum s-a filmat, în spital! Soția lui l-a certat! Video
David Abel.

Bărbatul, David Abel, apare în imaginile video îmbrăcat cu un halat de spital, unde a ajuns după ce a fost depistat cu coronavirus. El s-a filmat dansând într-un spital din Japonia, unde a ajuns pentru a fi tratat de pneumonie.

David Abel, care a mers în croazieră pe Diamond Princess alături de soția lui, pentru a sărbători 50 de ani de căsnicie, s-a distrat pe melodia „I've had the time of my life” din filmul „Dirty Dancing”.

Citește și: Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

Bărbatul de 74 de ani a fost admonestat la un moment dat de soția lui, care i-a spus să se oprească din a se prosti în fața camerei. Însă, nici gând să renunțe atât de ușor. A continuat cu câteva maimuțăreli și a încheiat dansul cu: „Poftiți, doar puțină distracție!”.

Un prim caz de coronavirus a fost înregistrat în Mexic... Japonia - Primul cetăţean britanic decedat din cauza Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x