„L-am găsit prăbușit!”. Un băiat de 13 ani a murit în camera lui, unde s-a autoizolat cu simptome de COVID-19. „Vizita la spital ne-a lăsat confuzi”

Un băiat în vârstă de 13 ani din Statele Unite ale Americii a murit, după ce s-a autoizolat în camera lui, deoarece a crezut că avea simptome de COVID-19.

„L-am găsit prăbușit!”. Un băiat de 13 ani a murit în camera lui, unde s-a autoizolat cu simptome de COVID-19. „Vizita la spital ne-a lăsat confuzi”

Băiatul, Maxx Cheng, din Claremont, California, a început să se simtă rău pe 4 iulie. Copilul a avut dureri în piept, greață și stări vomitive.

Îngrijorată, mama lui l-a dus la spital pe 9 iulie pentru a-l testa pentru coronavirus. Testul a ieșit negativ.

Însă, din cauza simptomelor sale, Maxx a continuat să se autoizoleze, în camera lui.

„Simptomele păreau de coronavirus, dar testul a ieșit negativ, așa că am fost puțin confuzi”, a spus Charlotte Cheng, sora lui Maxx.

Modalitatea de testare pentru COVID-19 s-ar putea schimba! Rezultatul, gata în 15 secunde! „Va fi gratuit și la îndemână”

După câteva zile în care starea lui a părut că se îmbunătățește, familia lui l-a găsit prăbușit, joi seară, în camera lui.

Un tratament cu aerosoli dă rezultate spectaculoase, la pacienții cu COVID-19! „Trebuie doar să inhaleze”

„Am mers să vedem ce face, ca de obicei. Nu răspundea. Am deschis ușa și l-am găsit prăbușit. Aproape că nu a tușit, iar febra cedase cu trei zile înainte de a muri”, a mai spus sora băiatului.

Potrivit unui prieten de familie, Maxx era sănătos și în formă, înainte de moartea lui. Băiatul ar fi participat la competiții de înot, la școală.

O autopsie va divulga, în zilele următoare, cauza exactă a morții băiatului în vârstă de 13 ani.

Ultimele știri