Antena Căutare

Un judecător elvețian a impuns un program de cântare a cocoșului, asta după ce mai mulți locatari s-au plâns de gălăgie

Un tribunal elvețian a impus unui cocoș un program de cântat din cauza faptului că mai mușți vecini s-au plâns de gășăgie. 

Un tribunal elvețian a impus unui cocoș un program de cântat din cauza faptului că mai mușți vecini s-au plâns de gășăgie.

Acum, cocoșul este lăsat afară să cânte după cum vrea doar în intervalul orar 8:00 - 10:00 dimineața, de luni până vineri și de la 9:00 - 9:00 dimineața, sâmbătă și duminică.

În afara acestor ore, cocoșul trebuie ținut într-un loc întunecat, care trebuie să fie "suficient de izolat împotriva sunetului", pentru a nu deranja vecinii.

Vecinii, unii dintre ei locuiesc la doar 15 metri distanță de proprietatea inculpatului, au prezentat dovezi video și audio instanței în care se putea auzi cocoșul, cu o medie de 10 până la 14 ori pe oră. Într-o singură situație, s-a putut auzi că acesta a cântat 44 de ori într-o oră.

Unul dintre reclamanți a folosit de asemenea o aplicație pentru a măsura nivelul zgomotului cu fereastra de bucătărie închisă. A fost înregistrată o măsurătoare de 84 decibeli. Cu toate acestea, judecătorul a hotărât că dovezile prezentate nu erau suficiente, deoarece cocoșul ar fi putut fi ascultat abia după "zgomotul ambiental" în unele înregistrări.

„Noul program al cocoșului a fost stabilit ținând cont de bunăstarea animalelor și de interesele vecinilor”, a declarat hotărârea instanței .

Un caz similar este de asemenea audiat la Rochefort, sud-vestul Franței, cu verdictul așteptat pe 5 septembrie.

Sursă: Euronews

Incediu la o centrală electrică. 11 persoane sunt rănite... Comisarul european Vytenis Andriukaitis a cerut României să oprească transportul a 70.000 de oi către ţările arabe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x