Antena Căutare

Un moldovean și-a spulberat cu mașina soția și copilul, în noaptea de Revelion! Motivul este halucinant | FOTO

O femeie și copilul său de trei ani au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau a fost spulberat de pe traseu de o mașină de teren, la volanul căruia se afla chiar fostul soț.

Un moldovean și-a spulberat cu mașina soția și copilul, în noaptea de Revelion! Motivul este halucinant | FOTO Galerie
Un șofer a produs un accident teribil, în noaptea de Revelion | sursa foto: timpul.md

O femeie și copilul său de trei ani au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce automobilul cu care se deplasau a fost spulberat de pe traseu de o mașină de teren, la volanul căruia se afla chiar fostul soț.

După accident, acesta a dat bir cu fugiții, însă a fost prins de oamenii legii la câțiva kilometri de la locul accidentului. Cazul a avut loc în seara zilei de ieri, 31 decembrie 2019, în jurul orei 18:47, pe traseul Strășeni – Chișinău.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 37 de ani, din Ungheni, care aseară, împreună cu fiul său în vârstă de 3 anișori, se deplasa spre Chișinău, într-un automobil de marca Mazda, la volanul căruia se afla nașul său, un chișinăuian în vârstă de 41 de ani. Femeia urma să-și petreacă Revelionul la Chișinău, cu nașii de cununie, însă a ajuns la spital în stare gravă, cu o fractură a coloanei vertebrale, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de pe traseu de o altă mașină, la volanul căreia se afla fostul soț al femeii cu care se află în proces de divorț. La spital, cu diverse traumatisme, a ajuns și copilul său.

Un moldovean și-a spulberat cu mașina soția și copilul, în noaptea de Revelion! Motivul este halucinant | FOTO

Un șofer a produs un accident teribil, în noaptea de Revelion

Incidentul s-a produs în noaptea de Revelion

Rudele victimei, care au solicitat să nu le fie divulgată identitate, au comunicat că fostul soț al femeii, un bărbat în vârstă de 37 de ani, după ce a aflat că femeia s-a pornit spre capitală cu nașul său, a urcat băut la volan și s-a pornit din urma lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul ar fi încercat de mai multe ori să-i blocheze pe traseu efectuând manevre periculoase, iar ulterior, în apropiere de localitatea Făgureni, Strășeni, a stins farurile mașinii și a lovit din spate automobilul în care se afla fost sa soție, copilul, dar și nașul acestora.

În urma impactului, șoferul automobilului în care se aflau femeia și copilul a pierdut cotrolul volanului, iar automobilul a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț de pe acostament. Soțul a pierdut și el controlul volanului, iar mașina de teren s-a răsturnat pe traseu. Imediat după accident acesta a dat bir cu fugiții de la fața locului.

„Ea și copilul au fost transportați la spitalul raional din Strășeni în stare gravă, iar ulterior au fost preluați de un echipaj AVIASAN și au fost aduși la Chișinău. Copilul a fost internat în secția reanimare de la Centrul Mamei și Copilului, iar pe ea au dus-o în secția de reanimare a Spitalului de urgență. Noaptea trecută a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat mai bine de patru ore. Acum și-a revenit din comă, însă încă este sub supravegherea medicilor”, a precizat o sursă pentru cei de la timpul.md.

Nick Gordon, fostul iubit al fiicei lui Whitney Houston, a fost găsit mort... Se schimbă harta Europei! Guvernul a făcut anunțul: „An fantastic şi un deceniu remarcabil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x