Antena Căutare

Mario Iorgulescu, decizie drastică după ce a provocat un accident în care a murit un om. Cum încearcă să scape ”basma curată”

Au trecut mai bine de trei luni de la producerea accidentului provocat de Mario Iorgulescu, care era drogat și băut în momentul impactului în care a murit un tânăr de 24 de ani, iar fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal nu a ajuns nici acum la Poliție.

Mario Iorgulescu, decizie drastică după ce a provocat un accident în care a murit un om. Cum încearcă să scape ”basma curată” Galerie
Mario Iorgulescu, decizie drastică după ce a provocat un accident în care a murit un om. Cum încearcă să scape ”basma curată”

Conform Antena 3, Mario Iorgulescu nu vrea să dea nicio declarație. În ciuda faptului că mai mulți procurori au încercat să-l audieze, Mario Iorgulescu a spus că se prevalează de dreptul la tăcere. Procurorii au revenit printr-o comisie rogatorii alături de procurorii italieni și au încercat din nou să îl audieze, însă s-au lovit de un nou răspuns negativ.

Mario Iorgulescu a scăpat cu viață: mănâncă, vorbește, iar procurorii cer revenirea în România

Procurorii i-au adus la cunoștință că este urmărit penal pentru ucidere din culpă, dar e urmărit penal și pentru consum de substanțe psihoactive la volan.

Mario Iorgulescu, mesaj despre întoarcerea în România: „Nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc”

Conform sursei citate, Mario Iorgulescu se simte mai bine, iar în cele din urmă va fi adus în România, unde cel mai probabil va veni la Parchet chiar dacă își menține tăcerea, dar asta nu însemană că nu va răspunde penal.

Risc foarte mare de avalanşă în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii recomandă turiştilor să nu iasă din cabane... Prima reacție a familiei pacientei arse pe masa de operație, la Spitalul Floreasca: ”Am aflat detalii din presă. Medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x