Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! Un polițist, aruncat în aer de o mașină, în timpul protestelor din SUA! VIDEO

Un polițist a fost spulberat de o mașină, în noaptea de luni spre marți, într-un cartier din New York, în timpul protestelor ce au izbucnit după ce un bărbat de culoare a decedat în urma unei arestări.

Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Un polițist, aruncat în aer de o mașină, în timpul protestelor din SUA! VIDEO

În imagini ce au fost filmate la fața locului, ce au fost publicate pe rețelele de socializare, se vede cum polițistul a fost lovit în plin de o mașină, în Bronx.

După impact, polițistul a fost aruncat în aer și s-a lovit de o altă mașină. Șoferul care l-a izbit cu mașina și-a văzut de drum, lăsându-l pe agentul de poliție inert, pe asfalt.

„Te rog! Nu mă omorî! Nu pot să respir!”. Un bărbat a murit, după ce un polițist a îngenuncheat pe gâtul lui! Imagini tulburătoare! VIDEO

Polițistul a fost transportat la spital de o autospecială de poliție. Deocamdată, starea acestuia nu este cunoscută. Potrivit New York Post, medicii ar fi optimiști în privința lui.

S-a efectuat autopsia sportivului George Floyd! Ce s-a descoperit în trupul bărbatului a tulburat echipa medicală

Poliția din New York nu a transmis deocamdată nici un mesaj cu privire la scena brutală în urma căreia un agent a fost dus de urgență la spital.

Aceasta nu este singura scenă de acest fel ce a avut loc în timpul protestelor declanșate de moartea bărbatului de culoare George Floyd, în urma unei arestări brutale. În St. Louis şi Las Vegas, cinci poliţişti au fost împuşcaţi.

Recomandari