Live acumObservator 12
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! Un polițist, aruncat în aer de o mașină, în timpul protestelor din SUA! VIDEO

Un polițist a fost spulberat de o mașină, în noaptea de luni spre marți, într-un cartier din New York, în timpul protestelor ce au izbucnit după ce un bărbat de culoare a decedat în urma unei arestări.

Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Un polițist, aruncat în aer de o mașină, în timpul protestelor din SUA! VIDEO

În imagini ce au fost filmate la fața locului, ce au fost publicate pe rețelele de socializare, se vede cum polițistul a fost lovit în plin de o mașină, în Bronx.

După impact, polițistul a fost aruncat în aer și s-a lovit de o altă mașină. Șoferul care l-a izbit cu mașina și-a văzut de drum, lăsându-l pe agentul de poliție inert, pe asfalt.

„Te rog! Nu mă omorî! Nu pot să respir!”. Un bărbat a murit, după ce un polițist a îngenuncheat pe gâtul lui! Imagini tulburătoare! VIDEO

Polițistul a fost transportat la spital de o autospecială de poliție. Deocamdată, starea acestuia nu este cunoscută. Potrivit New York Post, medicii ar fi optimiști în privința lui.

S-a efectuat autopsia sportivului George Floyd! Ce s-a descoperit în trupul bărbatului a tulburat echipa medicală

Poliția din New York nu a transmis deocamdată nici un mesaj cu privire la scena brutală în urma căreia un agent a fost dus de urgență la spital.

Aceasta nu este singura scenă de acest fel ce a avut loc în timpul protestelor declanșate de moartea bărbatului de culoare George Floyd, în urma unei arestări brutale. În St. Louis şi Las Vegas, cinci poliţişti au fost împuşcaţi.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro