Antena Căutare

S-a efectuat autopsia sportivului George Floyd! Ce s-a descoperit în trupul bărbatului a tulburat echipa medicală

George Floyd, afro-americanul sportiv care folosise o bancnotă falsă, a murit în seara zilei de 25 mai, la Minneapolis, după ce un polițist și-a ținut genunchiul pe gâtul bărbatului timp de opt minute și 46 de secunde. Când a venit ambulanța, Floyd era deja mort, susține avocatul familiei. „George a murit pentru că avea nevoie să respire. Avea nevoie de o gură de aer”, a explicat avocatul.

S-a efectuat autopsia sportivului George Floyd! Ce s-a descoperit în trupul bărbatului a tulburat echipa medicală
S-a efectuat autopsia sportivului George Floyd! Ce s-a descoperit în trupul bărbatului a tulburat echipa medicală

Familia sportivului a cerut autopsia independentă a trupului lui George deoarece institutul public de medicină legată a anunțat că nu există „dovezi fizice” care să susțină diagnosticul unei „asfixii de natură traumatică sau al unei strangulări”.

Chauvin, polițistul care l-a imobilizat pe George și care a ținut genunchiul pe gâtul victimei, fără a-i păsa de zbaterile acestuia care i-a spus în mod repetat că nu poate să respire, a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudență.

Ar fi avut substanțe toxice în corp

FOTO | Jurnaliștii CNN arestați în direct de poliția din Minnesota. Relatau protestele oamenilor izbucnite în urma uciderii unui afro-american de către un polițist alb. L-a apăsat cu genunghiul pe gât până a murit

Din primele rezultateale autopsiei oficiale se arată că decesul lui Floyd a intervenit ca urmare a unei combinații de factori: imobilizarea, posibile substanțe toxice prezente în corpul bărbatului și problemele sale cu inima. Rezultatele toxicologice voor veni peste câteva săptămâni.

În imaginile video se vede cum bărbatul, George Floyd, este auzit cum geme și spune de mai multe ori „nu pot să respir” și, la un moment dat, îl roagă pe polițist să nu îl omoare. Bărbatul apare apoi nemișcat în timp ce este pus pe o targă și urcat într-o ambulanță. El a murit la spital.

Martorii i-au cerut ofițerului să-și ia genunchiul de pe gâtul bărbatului, observând că acesta nu se mișcă. „Îi curge sânge din nas” și „Ridică-te de pe gâtul lui”, se aude în înregistrarea video.

Confruntările violente stârnite de moartea lui George Floyd continuă în SUA. Fiica primarului oraşului New York, arestată

În Minneapolis și mai multe orașe din SUA au izbucnit proteste violente

În oraşul american Minneapolis au izbucnit în ultimele zile proteste violente în urma morţii lui George Floyd, care a decedat după ce un ofiţer de poliţie alb l-a apăsat cu genunchiul pe gât, în pofida apelurilor lui Floyd că nu putea să respire.

„Te rog! Nu mă omorî! Nu pot să respir!”. Un bărbat a murit, după ce un polițist a îngenuncheat pe gâtul lui! Imagini tulburătoare! VIDEO

Peste 170 de magazine au fost vandalizate sau jefuite, potrivit poliției.

Proteste în SUA - Americanii au încălcat interdicţiile de circulaţie. Marşuri, pagube materiale şi arestări în marile or... Adevărul despre „medicamentul-minune” împotriva COVID-19. Ce s-a întâmplat cu pacienții, după cinci zile de tratament?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x