Antena Căutare

Un roman, martor al infernului din Islanda

Un roman a fost martorul primei eruptii a vulcanului islandez care a paralizat traficul aerian european. George Vasile, cercetator asociat la Universitatea din Reykjavik, si-a asumat riscul unei drumetii intr-una dintre cele mai periculoase zone din Islanda. Acum spune ca o intoarcere ar fi o sinucidere.

Curiozitatea a fost cea care l-a manat pe roman sa se duca in Islanda pentru a asista la eruptia vulcanului. "Zona a fost imediat evacuata, au aparut cei de la salvamontul islandez care au inceput sa dirijeze oamenii departe de zona eruptiei", povsteste George Vasile despre evenimentele pe care le-a trait la fata locului.

Aceste lucruri se intamplau pe 31 martie, insa de-abia dupa doua saptamani eruptia a devenit si mai puternica si a inceput sa arunce in aer cenusa, la o inaltime de cativa kilometri.

Veste buna: norul de cenusa vulcanica e impins spre zona arctica... Un american are solutia pentru a supravietui Apocalipsei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x