Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Scheletul unei CREATURI surprins pe o plajă din Scoția! "Este monstrul Loch Ness"

Un monstru imens a fost surprins pe o plajă din Scoția. Furtuna violentă Ciara, ce a făcut ravagii în ultimele zile în nordul Europei, a scos scheletul imens, pe plajă, lângă Aberdeen. Se presupune că scheletul ar aparține celebrului monstru Loch Ness, notează stardaily.co.uk.

Un MONSTRU surprins pe o plaja din Scoția! "Este monstrul Loch Ness".

Un schelet uriaș a fost găsit pe o plajă din Scoția, aproape de Aberdeen, de către localnici, aceștia au fost surprinși să-l găsească, scrie stardaily.co.uk.

La puțin timp după ce furtuna Ciara a lovit Marea Britanie, creatura a fost descoperită.

Imediat după publicarea știrii, utilizatorii rețelelor de socializare au glumit pe seama scheletului găsit, aceștia spunând că sunt rămășițele celebrului monstru Loch Ness, ”Nessie”.

Nu este prima dată când oamenii au făcut speculații asupra lui Nessie care a fost „observat” pentru prima dată în 565.

Cu toate acestea, în 1975 a fost dezvăluită faimoasa imagine, însă s-a aflat că a fost o farsă făcută folosind un cap de monstru fals.

Oamenii de știință sunt de părere că este foarte puțin probabil să existe un monstru marin preistoric uriaș care trăiește în lac.

Zilele trecute, Europa a fost lovită de furtuni puternice, în urma cărora cel puțin șapte persoane și-au pierdut viața. Sute de mii de locuințe au rămas fără curent electric iar, în Scoția, un hotel s-a prăbușit.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro