Antena Căutare

A murit la doar 19 ani. Un tânăr a mâncat un limax după care a paralizat şi s-a stins! Totul a pornit de la un pariu stupid

Un caz şocant a devenit popular pe întreaga planetă după ce informaţiile au fost difuzate pe celebrul canal de ştiri, CNN

Un caz şocant a devenit popular pe întreaga planetă după ce informaţiile au fost difuzate pe celebrul canal de ştiri, CNN.

Sam Ballard, un adolescent australian a răspuns provocării de a îngurgita un limax în urma unui pariu pe care l-a avut cu amicii săi. Împins de teribilismul specific vârstei, băiatul a mâncat melcul fără cochilie, gest care avea să-i fie fatal.

Nu mai e de glumă! România în alertă. Boala care UCIDE: „Sunt zeci de morți până la această dată!”

La câtva timp după consumarea evenimentului, băiatul a început să se simtă rău, iar după o vreme a paralizat spre suprinderea cunoscuţilor şi disperarea părinţilor, care nu au ştiut care a fost cauza problemelor fiului lor.

După opt ani de suferinţă provocate de infecţia căpătată în urma pariului, Sam s-a stins, înconjurat de toţi prietenii şi de familia sa.

Alexandru Liu, mutilat de boala cu care s-a născut. „De ce nu sunt și eu, Doamne, ca toți ceilalți?!”

Informaţia a apărut în mass media din Australia şi apoi preluată de CNN, moment în care a ajuns în casele a milioane de oameni, care au privit stupefiaţi cum îşi poate găsi sfârşitul într-un mod cât se poate de bizar.

Ce este limaxul

Limaxul este un nume dat mai multor moluște gasteropode cu corpul alungit, cu cochilie redusă sau inexistentă situată dorsal sau sub manta. Este întâlnit, adesea, în grădinile de legume sau în livezi, unde provoacă mari pagube plantelor cultivate.

De ce România nu va semăna niciodată cu Japonia? Răspunsul îl vei afla SINGUR din următoarele imagini!... Meghan Markle, salvată în ultima secundă! Ce a făcut prințul Charles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x