Antena Căutare

Un tată s-a trezit cu bebelușul mort, după ce a adormit cu el pe piept! Mama copilului a descoperit tragedia când s-a întors acasă

Un tată s-a trezit cu bebelușul mort, după ce a adormit cu el așezat pe pieptul său. Mama copilului a descoperit tragedia când s-a întors acasă, după o vizită la o prietenă.

Un tată s-a trezit cu bebelușul mort, după ce a adormit cu el așezat pe pieptul său. Mama copilului a descoperit tragedia când s-a întors acasă, după o vizită la o prietenă.

Tatăl care s-a trezit cu bebelușul mort, Owen Labrenn Copney, în vârstă de 26 de ani, adormise cu pruncul așezat pe pieptul lui, în statul american Pennsylvania.

Tragedia s-a petrecut pe 17 septembrie 2018. Bebelușul, Isiah, s-a sufocat, după ce a rămas cu fața pe pieptul tatălui său, care a adormit. Când s-a trezit, bărbatul și-a găsit copilul pe brațul său, fără suflare.

Mama bebelușului a descoperit tragedia când s-a întors acasă, după ce a vizitat o prietenă. Ea le-a spus polițiștilor că a știut imediat că bebelușul a murit.

„Nu ar fi trebuit să îl las cu tine!”, i-a strigat ea bărbatului, după ce și-a găsit bebelușul fără suflare.

Bebelușul a fost resuscitat și dus la Spitalul de Copii din Pittsburgh, dar a murit după două zile, pe 19 septembrie.

Mama copilului le-a spus polițiștilor că l-a avertizat de mai multe ori pe bărbat că este periculos să adoarmă cu bebelușul în brațe.

Apropiați ai tatălui bebelușului l-au apărat, spunând că mama copilului este vinovată că l-a lăsat pe cel mic în grija lui, deși acesta lucrase multe ore. Aceste persoane o acuză pe femeie că ar fi trebuit să apeleze la ajutorul cuiva, înainte de a pleca la o petrecere.

Val de simpatie în Anglia pentru românul, care a dărâmat locuințele pentru că nu fusese plătit de patron: „A făcut foart... Un elev a fost umilit de o profesoară, după ce i-a cerut voie să meargă la toaletă! „Copilul meu nu a meritat să i se în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x