Antena Căutare

Unul dintre eroii de la atentatele teroriste din 11 septembrie a murit! Anunțul sfâșietor: ”Tata a luptat mai mult ca niciodată, dar boala a fost mai puternică!”

Atentatele teroriste din Statele Unite ale Americii, care au avut loc pe 11 Septembrie 2001, au mai făcut o victimă. Este vorba despre David LeValley, șeful FBI Atlanta, care a murit din cauza cancerului pe care l-a făcut din cauza gazelor toxice inhalate atunci. 

Atentatele teroriste din Statele Unite ale Americii, care au avut loc pe 11 Septembrie 2001, au mai făcut o victimă. Este vorba despre David LeValley, șeful FBI Atlanta, care a murit din cauza cancerului pe care l-a făcut din cauza gazelor toxice inhalate atunci.

David LeValley se numără printre eroii care au contribuit la salvarea a sute de victime ale atacurilor teroriste de la World Trade Center, din 11 septembrie 2001. El a petrecut săptămâni întregi acolo și a fost expus gazelor toxice, motiv pentru care ani mai târziu a fost diagnosticat, la fel ca și alți polițiști, medici și oameni, cu cancer.

La sfârșitul acestei săptămâni, David, care a lucrat 22 de ani în FBI și care fusese avansat ca șef al FBI Altanta în 2016, a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fiul acestuia, care a mărturisit că tatăl lui ”a murit în numele datoriei.”

David LeValley, care a fost desemnat șef al FBI Atlanta în 2016, a fost printre primii care au ajuns la Turnurile Gemene în 2016, când în urma atentatelor teroriste au murit peste 3000 de persoane.

Justin LeValley, fiul acestuia, a anunțat trecerea în neființă a șefului FBI: ”Tatăl meu a murit înconjurat de familie și prieteni. În ultimele zile, el a luptat mai mult ca niciodată, însă a fost în zadar. Boala a fost mai puternică. A fost cel mai minunat bărbat pe care-l știu. Sunt mândru că m-a crescut.”, a spus fiul acestuia.

În urmă atentatelor teroriste ce au avut loc la World Trade Center, pe 11 septembrie, sute de oameni au fost diagnosticate cu cancer, arată o statistică a Programului de Sănătate al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. Totul s-ar fi produs din cauza agenților poluanți care au fost degajați de incendiile ce au avut loc în atentate, despre care s-a spus că ar fi cancerigeni.

Conform Programului de Sănătate al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, sute de oameni au fost diagnosticatecu cancer în urma atacurilor de la turnurile gemene. În urmă incendiilor produse de atentate au rezultat o mulțime de agenți poluanți suspectați că fiind cancerigeni. De-a lungul timpului, în cei 17 ani de la atentate, au murit medici, pompieri ori poliști.

Panică și groază, într-un oraș din America. Oamenii au fost avertizați de autorități că urmează un atac zombie... Breaking news. ATAC ARMAT! Două persoane au fost ÎMPUȘCATE MORTAL. Autoritățile sunt în ALERTĂ MAXIMĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x