Antena Căutare

UPDATE! Cutremur de 7,3 grade in Turcia: Cel putin 1.000 de morti!

Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 grade a avut loc in estul Turciei, conform Institutului American de Geofizica USGS.

UPDATE 22.30: O noua replica de 5,1 pe scara magnitudinii de moment s-a produs la ora 21.10, la 19 kilometri nord-vest de Van si la o adancime de 9,6 kilometri, potrivit datelor preliminare ale USGS.

UPDATE 20.00: 75 de morti au fost confirmati oficial. Comunicatiile in regiunea Van nu mai functioneaza.

UPDATE 19.50: Corespondentii aflati la fata locului: Orasul Ercis a fost pur si simplu sters de pe fata Pamantului de cutremur.

In acelasi timp, NATO si-a exprimat "compasiunea si solidaritatea" cu victimele. "NATO este dispusa sa asiste, daca este necesar, Turcia aliatul nostru", a declarat Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei.

UPDATE 17.00: Cel putin 1.000 de persoane si-au pierdut viata in urma miscarii telurice ce a daramat zeci de case si blocuri, potrivit estimarilor echipelor de salvare. De asemenea, printre cladirile afectate se numara spitale si scoli, informeaza AFP.

UPDATE 15.50:
Mai multe cladiri s-au prabusit in urma seismului, iar cel putin 50 de pesoane au fost ranite, potrivit unui prim bilant, informeaza Reuters.


Agentia de stiri Anatolia a raportat ca echipe de salvare au fost deja mobilizate pentru a salva potentiale victime, prinse sub daramaturi in orasul Van, unde o cladire de sapte etaje s-ar fi prabusit, aproape de granita cu Iran.

Sursa: Antena3

Un roman a incendiat o Biblie, in timpul unei slujbe oficiata de Papa... VIDEO! Spania: Mars pentru independenta Tarii Bascilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x