Antena Căutare

UPDATE! Focuri de arma in campusul universitatii americane Virginia Tech: Doi morti

Universitatea Virginia Tech, SUA, a anuntat pe site-ul sau focuri de arma in campusul institutiei, si il descrie pe atacator ca fiind un barbat alb care poarta pantaloni gri si un hanorac cu gluga maron. Totodata, ii indeamna pe studenti sa ramana acolo unde se afla, informeaza Washington Post.

UPDATE! 22:05 Oficialii Universitatii Virginia Tech vor sustine o conferinta de presa la ora 16:30, ora locala (00:30 - ora Romaniei), informeaza College Times. Atacatorul nu a fost retinut inca, dar mai multi barbati din campus, care se potrivesc descrierii suspectului, sunt cautati de politisti.

Examenele programate pentru ziua de vineri au fost amanate pentru o data care inca nu a fost anuntata.

UPDATE! 22:01 O a doua persoana a murit in urma focurilor de arma trase de o persoana necunoscuta in campusul Universitatii americane Virginia Tech, informează WNEM TV. Campusul a fost inchis.

UPDATE! 20:00 Politistii incearca prinderea suspectului care a deschis focul in Universitatea Virginia Tech din SUA, potrivit Collegiate Times, cotidianul institutiei de invatamant.



Actiunea are loc, la aceasta ora, in cladirea Facultatii de Arte.

Potrivit sursei citate, un politist a fost impuscat mortal, informatii referitoare la o a doua victima in parcare nefiind confirmate.

Suspectul inca nu a fost prins.

Al doilea atac armat la Virginia Tech

32 de oameni au fost impuscati mortal, in 2007, in campusul Universitatii Virginia Tech de catre Cho Seung-Hui, un student de origine sud-coreeana, in varsta de 23 de ani. Atunci, un profesor roman, Liviu Lebrescu, a platit cu viata incercand sa-si salveze studentii, in timpul tragediei de la Universitatea din Virginia.

Sursa: Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Grecia tine cu dintii de zona euro: Noi masuri de austeritate, in ciuda protestelor de strada... VIDEO! Cum s-a salvat de la moarte un schior ce a fost prins intr-o avalansa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x