Antena Căutare

UPDATE! Inundatii catastrofale in Italia: Un roman, printre victime

Cel putin noua oameni au murit si alti sase sunt dati disparuti in Italia, in urma unui val de ploi torentiale urmate de inundatii si alunecari de teren. Cele mai multe victime sunt dintr-un sat din provincia Liguria, unde, din ce spun localnicilor, si doi imigranti romani sunt de negasit.

UPDATE 12.25: Potrivit presei italiene, unul dintre romanii dati disparuti in inundatiile din Italia a murit. Informatia nu a fost confirmata oficial.

La Aulla, de pilda, in departamentul Massa Carrara, o zona muntoasa la nord de Toscana, au fost gasite doua cadavre, dintre care unul al unui barbat, mort in pivnita.

Iar potrivit Prefecturii din La Spezia, cele trei victime inregistrate la Borghetto, si anume o femeie in varsta de 50 de ani si un cuplu de batrani, au fost luati de torentul de noroi din casa.

O tanara, luata de un torent, a putut sa se salveze in ultimul moment, agatandu-se de un cos din nuiele, dupa ce a fost dusa de curent mai bine de un kilometru. Ea a fost gasita doua ore mai tarziu, epuizata si in stare de soc.

In acelasi timp, doi turisti straini au fost dati disparuti la Vernazza, unul dintre satele care formeaza localitatea turistica Cinque Terre, insa au fost ulterior gasiti in viata.

Locuitorii din satele Borgehtto Vara si Brugnato au solicitat ajutorul calugarilor unei manastiri din apropiere, care au gazduit circa 30 de persoane, carora le-au oferit hrana si imbracaminte.

Salvatorii au intampinat dificultati la interventii, din cauza averselor violente si intreruperii sistemelor de telefonie si electricitate.

Totusi, la Roma, unde autoritatile au emis un avertisment si se pregatesc pentru intemperii, aversele au fost mai putin violente decat fusese prognozat.

Foto: newshopper.sulekha.com

VIDEO! Inmormantarea secreta a lui Gaddafi, filmata cu telefonul mobil... Summit UE: Datoria Greciei, redusa cu 100 mld. €. Vezi ce inseamna pentru Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x