Antena Căutare

UPDATE! Tragedie intr-un club de noapte din Brazilia! 232 morti si peste 100 de raniti din cauza unei fumigene

O petrecere s-a transformat în tragedie intr-un club din Brazilia: 232 de persoane au murit si alte 100 au fost ranite din cauza unei fumigene, aruncata chiar de cei care intretineau atmosfera

Tragedia a avut loc in discoteca "Kiss" din localitatea braziliana Santa Maria, la ora 6.00, ora Romaniei. La momentul producerii incendiului, la petrecere luau parte 1.000 de oameni. Victimele au murit fie asfixiate, fie calcate in picioare in isteria generala din timpul evacuarii. Anchetatorii estimeaza ca incendiul a pornit de la o fumigena, aruncata chiar de cei care faceau show-ul.

Din primele cercetari, numarul celor care isi pierdusera viata era de 250, insa, potrivit ultimelor informatii, sunt 232 de persoane decedate si peste 100 de raniti. Din pacate, sustin specialistii, evenimentul este mai grav decat orice tragedie aeriana ce s-a petrecut in Brazilia, pana in prezent.

Mai mult decat atat, oribila intamplare a devenit, practic, cea de-a doua tragedie din istoria brazilienilor. Prima s-a petrecut pe 17 decembrie 1961 intr-un circ, acolo unde a izbucnit un incendiu, soldat cu moartea a 503 persoane.

Urmarire ca-n filme in Statele Unite! Un sofer a pus pe jar autoritatile dupa ce a a fost la un pas sa produca zeci de ... Ceremonie emotionanta la Roma, de Ziua Mondiala a Comemorarii Holocaustului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x