Antena Căutare

Breaking News! Valul doi de coronavirus în China. Beijingul închide toate şcolile din oraş și declară "stare de război"

Valul doi de coronavirus afectează în China, iar Beijingul a decis să închidă din nou toate școlile și universitățile. Cazurile de Covid-19 au crescut semnificativ, după ce noul coronavirus părea să fi fost eredicat. Autoritățile au început testarea a zeci de mii de locuitori.

Breaking News! Valul doi de coronavirus în China. Beijingul închide toate şcolile din oraş și declară "stare de război" Galerie
Valul doi de coronavirus în China. Beijingul închide școlile și universitățile | Hepta

Beijingul va închide din nou toate şcolile şi universităţile după o revenire a cazurilor de COVID-19, a anunţat marţi seară primăria oraşului, citată de agenţia AFP. În Beijing a început testarea a zeci de mii de locuitori în contextul descoperirii, într-un interval de cinci zile, a 106 persoane recent infectate, după ce noul coronavirus părea să fi fost eradicat din China.

Citește și:

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Valul doi de coronavirus în China: Cazurile s-au înmulțit în Beijing în ultimele zile

Comisia Naţională de Sănătate din China a raportat în prima parte a zilei de marţi 40 noi cazuri de COVID-19 detectate luni, opt provenite din exterior şi 32 la nivel local, dintre care 27 înregistrate la Beijing, după apariţia unui focar de coronavirus în principala piaţă a capitalei chineze.

Citește și:

Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

Orașul Beijing, plasat în "stare de război"

Autorităţile municipale de la Beijing au anunţat luni că oraşul este plasat "în stare de război" pentru a stăvili orice nou focar. Peste 100.000 de lucrători supraveghează 7.120 de comunităţi învecinate - dintre care mai mult de 20 au fost izolate - pentru a evita o răspândire masivă a noului coronavirus în rândul populaţiei.

Breaking News! Valul doi de coronavirus în China. Beijingul închide toate şcolile din oraş și declară "stare de război"

Foto: Hepta

Întregul personal şi cei care s-au aflat în contact apropiat cu cazurile confirmate din piaţa Xifandi - care ocupă o suprafaţă de 112 de hectare şi are 1.500 de angajaţi şi peste 4.000 puncte de vânzare - trebuie să rămână acasă şi să se supună unui test de coronavirus în unul dintre centrele abilitate din Beijing.

A fugit din spital, cu COVID cu tot! Zeci de oameni au intrat în contact cu el, după evadare. A fost găsit de carabinier... Un român a devenit erou în Marea Britanie! Remus și-a pus pericol propria viață, ca să își salveze un vecin: „S-a arunca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x