Antena Căutare

VIDEO | Imaginile adevărului: Asta purtăm pe față! Măști "medicale" făcute în mizerie, târâte pe jos și lucrate cu mâinile goale

Purtarea măștilor de protecție a devenit o nevoie și o obligativitate pentru a împiedica răspândirea bolii, însă acestea trebuie să fie sterile, adică să nu prezinte microorganisme care se pot înmulți, mai exact microbi. Imaginile din videoclipul de mai jos arată contrariul așteptărilor: anumite măști sunt făcute în mizerie!

Videoclipul a fost distribuit în masă pe rețelele de socializare, prezentând imagini cu niște lucrători care fac măști medicale în condiții insalubre. Persoanele din imagini sunt din India, potrivit hoodsite.com.

Măștile făcute în astfel de condiții devin focar de microbi și bacterii. Acestea trebuie sterilizate și curățate înainte de purtare pentru că nu avem informații despre cum au fost realizate.

Medici goi pușcă, în cabinete! „Priviți-ne! Atât de vulnerabili am fost trimiși la lupta cu COVID-19!” - FOTO

Purtarea măștilor de protecție aa devenit obligatorie

Dezinfectanții și mănușile din latex pot provoca alergii și iritații puternice. Care sunt primele simptome ale unor dereglări al pielii

Președintele Iohannis a anunțat că după data de 15 mai, când expiră starea de urgență, românii vor putea să se deplaseze liberi în spațiile publice fără ca actuale restricții de circulație să mai fie aplicate.

Anunț OMS: Măștile fabricate manual sau din pânză/bumbac/tifon NU protejează împotriva infecției cu coronavirus

Cu toate acestea, populația va fi obligată să poarte pe termen nelimitat măști de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun.

Şase noi contaminări cu covid-19 în China; bilanţul morţilor rămâne la 4.633 de decese, iar al contaminărilor creşte la ... Trump confirmă că Kim Jong Un este în viaţă, dar întreţine misterul cu privire la dispariţia dictatorului nord-coreean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x