Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

VIDEO! Hugo Chavez, in lacrimi catre Dumnezeu: "Nu ma lua inca. Mai am multe de facut pentru tara"

Hugo Chavez il implora in lacrimi pe Dumnezeu sa-l mai lase in viata pentru ca "multe de facut pentru tara", relateaza The Guardian. Presedintele venezuelean a tinut un discurs langa o statuie cu Iisus pe cruce, unde a izbucnit in plans si i-a elogiat de asemenea pe Ernesto Che Guevara si pe Simon Bolivar.

"Da-mi coroana ta, Isus. Da-mi crucea ta, spinii tai pentru a sangera. Dar da-mi viata, pentru ca mai am multe de facut pentru aceasta tara si acesti oameni. Nu ma lua inca", a spus el.

"Astazi am mai multa credinta decat ieri. Voata a fost ca un uragan. Dar in urma cu doi ani, viata a inceput sa nu imi mai apartina. Cine a spus ca va fi usoara calea revolutiei?", a continuat in discursul sau Chavez, pe care l-a sustinut dupa o slujba religioasa ce a avut loc in locuinta sa din Barinas.


Liderul venezuelean in varsta de 57 ani a suferit doua operatii anul trecut in care i s-a extirpat o tumora canceroasa de marimea unei mingi de baseball din zona pelvisului si a fost de mai multe ori in Cuba pentru chimioteraptie si radioterapie.

Recomandari