Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

VIDEO. Imagini ȘOCANTE. Un nou atac CRIMINAL la metrou. O tânără a fost împinsă pe șine de un bărbat misterios!

Imagini trase parcă la indigo cu celebrul caz petrecut luna trecută la Dristor, unde o tânără și-a pierdut viața după ce a fost împinsă în fața metroului de către Magdalena Șerban, femeia devenită una dintre cele mai detestate românce din istorie.

De data aceasta, întreg evenimentul s-a petrecut la mii de kilometri distanță de București. Camerele video au surprins atacul unui bărbat asupra unei femei aflate într-una dintre stațiile metroului din Sao Paolo (Brazilia), însă spre deosebire de Alina Ciucu, tânără omorâtă în capitala României, victima din America de Sud a avut mai mult noroc.

Criminala de la metrou a povestit cu lux de amănunte cum a ucis-o pe Alina Ciucu: "Este ținută sub atentă observație"

„Femeia a supravieţuit pentru că a căzut în golul care separa şinele şi nu a fost afectată de curentul electric care trecea prin ele. A căzut în faţa trenului, dar nu a fost lovită, chiar dacă acesta a trecut exact peste locul unde era ea întinsă. Victima a fost salvată şi trimisă la Spitalul Dr. Arthur Ribeiro Saboya, unde este ţinută sub observaţie. Femeia se află încă în stare de şoc”, a declarat un oficial al poliției din Sao Paolo.

Informații ȘOCANTE despre Magdalena Șerban. S-a dezlănțuit în închisoare: „În aceste zile am prins-o în timp ce...”

Potrivit aceleași surse, agresorul ar fi o persoană cu grave persoane psihice și nu se află la prima tentativă de omor.

Recomandari