Antena Căutare

VIDEO! O fetita de origine romana uimeste America

La 6 ani, un copil de origine romana uimeste America. Recent, Lori Ann a devenit cea mai tanara participanta din istoria concursului de inteligenta "National Spelling Bee". Din pacate insa, micuta a ratat calificarea in finala.

Tanara a atras atentia presei americane dupa s-a calificat in competitia nationala deschisa elevilor pana in clasa a VIII-a. Lori Anne a fost ajutata sa invete cum sa spuna cuvintele pe litere de mama sa, Sorina Vlaicu Madison, de origine romana.

La prima proba a calificarii in finala, Lori si-a primit cuvantul pe care urma sa-l pronunte, si-a potrivit microfonul la inaltimea sa si a cerut juriului sa-i dea si definita. Apoi, fara nicio problema, Lori Anne Madison a rostit cuvantul pe litere.

Emotiile si-au spus, insa, cuvantul la a doua proba. Micuta, care locuieste in Woodbridge, Virginia, a ratat pronuntia corecta si a pierdut calificarea in faza finala a concursului.

Lori stia sa citeasca inainte sa implineasca doi ani, are ore de bazin de patru ori pe saptamana si vrea sa concureze la Olimpiada.

Egipt: Starea de urgenta, ridica dupa 30 de ani de la instaurare... VIDEO! Politistii romani lupta cu infractorii romi la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x