Antena Căutare

VIDEO! O plaja din Bulgaria a fost inchisa, pentru ca este radioactiva

Daca va hotarati sa plecati la mare in weekend, aveti mare grija unde mergeti. Se pare ca nisipul unei plaje de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre este radioactiv!





Cum era de asteptat interdictia nu a fost primita prea bine de proprietarii de hoteluri si terenuri din zona, care s-au vazut amenintati cu falimentul. Asa ca autoritatile au cerut noi masurători, iar acum au primit rezultatul.

Concluzia tuturor specialistilor este ca problema contaminarii radioactive a golfului Vromos ramane nerezolvata.

Intre timp insa, pancartele care interziceau accesul au disparut in mod misterios, iar oamenii continua sa se bronzeze pe plaja, fara sa dea atentie avertismentelor.

Chiar si doua zile de plaja in acest loc pot dauna sanatatii. Nu apa este radioactiva, ci nisipul. Si asta pentru ca, pana in anii '70, in apropiere s-a aflat o mina de cupru, unde minereul avea un continut ridicat de uraniu. Deseurile erau depozitate chiar in golful Vromos. Resturile radioactive au fost demult indepartate, dar au lasat in urma lor radiatiile.





Zece miliarde euro pentru bancile elene... Sapte oameni au murit in protestele stradale din Mozambic. Alti 288 au fost raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x