Antena Căutare

VIDEO! Soldat israelian, filmat in timp ce danseaza langa o prizoniera legata la ochi

Un clip video in care un soldat israelian danseaza langa o femeie legata la ochi, a provocat un raspuns furios al palestinienilor, dupa ce a aparut peste noapte pe internet, relateaza AFP

Clipul de aproximativ un minut a fost prezentat initial luni seara, pe canalul privat israelian Channel 10. El prezinta un soldat care danseaza in jurul femeii, pe ritmurile unei melodii arabice ritmate. Femeia este legata la ochi cu o panza alba si sta sprijinita de un zid cu mainile de asemenea legate.

Soldatul poarta ochelari si se apropie, in pasi de dans, de mai multe ori de femeie, care spune cu un glas scazut "Allahu Akbar" - "Dumnezeu este mare".

Clipul a fost imediat catalogat de autoritatile palestiniene ca "profund jignitor la adresa demnitatii femeilor".

"Este o ilustrare a mentalitatii bolnave a invadatorilor. Acesta nu este un incident izolat", a declarat Salam Fayyad, purtator de cuvant de la biroul primului ministru palestinian.

Armata a condamnat ceea ce se intampla in clip si a declarat ca politia militara a deschis o ancheta pentru a investiga ceea ce a numit un incident izolat.

"IDF (Israel Defence Forces - Fortele de Aparare Israeliene) dezaproba actini precum cele prezentate in clip. Videoul reprezinta un caz izolat care nu reprezinta in totalitate IDF", potrivit unui comunicat.

Foto: Hepta

Cununiile civile din Sofia vor putea fi urmarite in direct pe internet... Strauss-Kahn: "Utilizarea valutei in politica monetara interna este periculoasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x