Antena Căutare

Violente, dupa condamnarea lui Hosni Mubarak

Imediat pronuntarea sentintei de inchisoare pe viata pentru fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, au izbucnit o serie confruntari chiar in interiorul salii de judecata.

"Nul si neavenit! Nul si neavenit!", "Poporul vrea epurarea justitiei", au strigat cativa avocati, furiosi dupa achitarea a sase oficiali din domeniul securitatii, care fusesera acuzati de implicare in moartea manifestantilor, si dupa anuntul judecatorului potrivit caruia faptele de coruptie de care erau acuzati fiii lui Mubarak s-au prescris.

Televiziunea egipteana a prezentat imagini cu un tanar care avea sange la gat, in timp ce mai multi barbati ii acordau ajutor.

Avocatii care s-au constituit parte civila au declarat ca se tem ca Mubarak si fostul ministru de Interne Habib el-Adli sa nu fie achitati in apel.

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, in varsta de 84 de ani, a fost condamnat sambata la inchisoare pe viata, pentru uciderea a aproape 850 de manifestanti in timpul revoltei care a dus la inlaturarea sa de la putere in 2011.


Foto: Intactimages / EPA

Jubileul reginei: Big Ben ar putea fi redenumit "Turnul Elisabeta"... Jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a: Au inceput festivitatile oficiale, la Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x