Antena Căutare

Vladimir Putin, cu armele nucleare pregătite! „Da, va fi o catastrofă globală, o catastrofă pentru întreaga lume”

Vladimir Putin a anunțat că Rusia este pregătită oricând să lanseze arme nucleare, în cazul în care va fi atacată.

Vladimir Putin, cu armele nucleare pregătite! „Da, va fi o catastrofă globală, o catastrofă pentru întreaga lume”
| hepta.ro

Vladimir Putin a anunțat că Rusia este pregătită oricând să lanseze arme nucleare, în cazul în care va fi atacată.

Nu este un secret faptul că Vladimir Putin crede că o lume fără Rusia „nu ar fi aceeași”. Într-un interviu acordat celor de la Amazon Prime, președintele rus vorbește despre un subiect controversat: posibila utilizare a armelor nucleare.

Una dintre întrebările adresate lui Putin a avut o puternică încărcătură umană: „Atunci când sunteți în fața butonului nuclear, când milioane de vieți ar putea fi eradicate cu o singură apăsare, cum luați o asemenea decizie?”

„Face parte din responsabilitățile președintelui. Să fiu sincer și delicat, mi se pare o întrebare nepotrivită. Nu noi am pornit asta. Să vă amintesc că bomba nucleară nu a apărut în Rusia, ci în Statele Unite. ”

Vladimir Putin și-a continuat răspunsul, adăugând: „În al doilea rând, noi nu am folosit niciodată arme nucleare. Americanii, da, în Japonia. Cine poate garanta că nu se va întâmpla din nou? În plus, nu suntem singura țară cu arme nucleare.”

„Dar vreau să știți, vreau ca poporul nostru să știe, că planurile noastre de a folosi arme nucleare, și sper că nu se va întâmpla vreodată, se vor aplica în cazul <<lansare sub atac>>.”

Conform celor declarate liderul de la Kremlin, decizia de a folosi arme nucleare poate fi luată doar în condițiile în care sistemele de detectare timpurie nu înregistrează numai lansarea rachetelor, dar și dacă oferă traiectoria exactă a acestora.

Astfel, dacă cineva încearcă să distrugă Rusia, „vom avea dreptul legitim de a riposta.”

„Da, va fi o catastrofă globală, o catastrofă pentru întreaga lume”, a concluzionat Vladimir Putin.

Caz șocant în SUA! Elevă de 13 ani, ucisă de un glonţ în dormitorul casei sale... Alertă! Un cutremur de 5,3 grade s-a produs în zona nucleară și tragedia a fost la un pas să se repete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x