Antena Căutare

Anamaria Gheorghe și Răzvan Simion trăiesc aventura Formula 1™ la Marele Premiu al Italiei duminică, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Weekendul acesta, Formula 1™ continuă cu Marele Premiu al Italiei, care va avea loc pe celebrul circuit Monza. Anamaria Ghoerghe și Răzvan Simion au ajuns deja la destinație şi se bucură din plin de experienţa circuitului.

Galerie
Duminică, 1 septembrie, de la ora 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Italiei, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 15:45

După o victorie memorabilă pentru Lando Norris în Țările de Jos, Formula 1™ ajunge în Italia, la Monza, unde favoriţii italienilor, Charles Leclerc şi Carlos Sainz, au fost primiţi ca nişte eroi.

Trimișii speciali Antena, Anamaria Gheorghe și Răzvan Simion, sunt pregătiți să afle informații la cald de la piloții Ferrari și nu numai. Ei au început cu o vizită la boxa Aston Martin și vor continua aventura Formula 1™ pe tot parcursul weekend-ului de competiție.

"Sunt bucuroasă să transmit în direct de aici pentru Antena 1, alături de o echipă profesionistă și dedicată. De această dată, îl avem alături și pe Răzvan Simion, colegul nostru de la Neatza, și vrem să oferim telespectatorilor o experiență completă, aducând cele mai tari informații despre cursa propriu-zisă", a spus Anamaria Gheorghe.

"Echipa Observator vă invită să rămâneți alături de noi pentru a simți emoția de pe circuit, pentru a afla în timp real toate detaliile cursei și pentru a vă bucura de cele mai captivante interviuri și reportaje. Rămâneți pe Antena 1 pentru cele mai recente știri și transmisiuni în exclusivitate!", a încheiat trimisa specială la Monza.

Articolul continuă după reclamă

Programul complet al transmisiunilor Formula 1™ de la Marele Premiu al Italiei

Vineri, 30 august, de la ora 14:30 va avea loc prima sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 18:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. Sâmbătă, 31 august, de la 13:30 va avea loc a treia sesiune de antrenamente, exclusiv în AntenaPLAY. De la ora 17:00, vor avea loc calificările Marelui Premiu al Italiei, pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Duminică, 1 septembrie, de la ora 16:00 va avea loc cursa Marelui Premiu al Italiei, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Cursa va fi pregătită în studio începând cu ora 15:45.

Circuitul de la Monza (Autodromo Nazionale di Monza) este unul dintre cele mai renumite circuite de Formula 1™ din lume. Este situat la aproximativ 15 kilometri nord-est de Milano și a fost inaugurat în 1922. Monza este unul dintre cele mai vechi și mai rapide circite din lume, iar aici a fost găzduită prima cursă de Formula 1™.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x